Guest Madeline Report post Posted August 16, 2015 Witam.potrzebuję bardzo pilnej pomocy finansowej w postaci pożyczki od osoby prywatnej w celu całkowitego wyjścia z długów.Możemy spisać umowę między sobą,mogę podpisać weksel itp.Jestem otwarta na propozycję i oczekuję tylko poważnych odpowiedzi pod adresem email. malenka_ja93@wp.pl Mam nadzieję,że znajdzie się ktoś kto będzie w stanie mi pomóc.pozdrawiam cieplutko. Share this post Link to post Share on other sites
Filterka 1 Report post Posted August 18, 2015 Oczekujesz poważnych odpowiedzi, a sama nie powaznie piszesz. Ale rozumiem emocje, problemy biora górę. Życzę Ci szybkiego uporania się z problema finansowymi - nie mniej staraj się jakoś ogarniać finanse w przyszłości jak wyjdziesz z długów bo taki stan rzeczy nie służy nikomu lepiej kredytować się w bankach na dobrze obliczone swoje moce przerobowe bo bardzo łatwo wpaść w spiralę długów.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Mr Dickson Report post Posted October 11, 2016 Potrzebujesz kredytu? jaki rodzaj kredytu szukasz? prosimy o kontakt z Panem Alonzel które oferują wszelkiego rodzaju pożyczki chcesz wymagają thier obsługa jest szybka i niezawodna, nie wiedzą na pewno, że przyszedłem accrose nich i dali świadectwo i wiem i wierzę, że jeśli skontaktować otrzymasz samo świadectwo. które to w Wielkiej państwa Ameryki i ma oddziały w sześciu krajach. w kontakcie z nimi teraz, aby poinformować alonzeltaylor@gmail.com więcej ". Share this post Link to post Share on other sites
Guest Maria Report post Posted December 8, 2016 Poszukuję bardzo pilnie uczciwego i prawdziwego inwestora prywatnego, który potraktuje mnie poważnie i będzie odpowiadał na moje e-maile. maria59pa@interia.eu Share this post Link to post Share on other sites
Guest Maria Report post Posted December 8, 2016 Wiadomość do Mr Dickson!! Mam nadzieję wielką, że to co Pan napisał o tej firmie to prawda i że naprawdę można liczyć na nią, bo ja pozwoliłam sobie do tego Pana Alonzel napisać e-mail. Pozdrawiam Maria Share this post Link to post Share on other sites
Madoff31 1 Report post Posted December 8, 2016 To chyba nie jest dobre miejsce na znalezienie finansowania. Share this post Link to post Share on other sites
Guest MARIA HEINZE Report post Posted July 9, 2017 Cześć, szukasz pożyczki? Jesteś w odpowiednim miejscu. W Marquez finance jesteśmy w stanie dać Ci pożyczkę w celu rozbudowy firmy, konsolidacji zadłużenia, kredytu hipotecznego, kredytu samochodowego lub pożyczki studenckiej przy przystępnej stopie procentowej 2%. Możesz skontaktować się z nami pocztą elektroniczną via (mariaheinze@marquezfinanceltd.com) Share this post Link to post Share on other sites