Janko12 7 Report post Posted July 15, 2015 Obecnie jedynie BGŻ Optima i Idea Bank wyróżniają się na tle innych banków utrzymując oprocentowanie ponad 3% dla lokat terminowych. BGŻ Optima zmniejszył oprocentowanie z 4% do 3,2% ale zwiększył wkład z 20 000 zł do 100 000 zł - to juz poważna oferta bez żadnych warunków jak np. W Toyocie że owszem dadzą 3,5% ale trzeba u nich wziąć kredyt na auto (zgadnijcie jakie:) Całe porównanie jest dostepne tutaj: http://lokaty-bankowe-ranking.pl/ranking-lokat-bankowych-lato-2015 sporo banków porównanych i wypisane wszystkie warunki aby otworzyc lokatę. Konto oszczędnościowe w BGŻ Optima też wydaje się być ok 3% do 100 000 zł to dobra oferta jak na poziom obecnych stóp procentowych. Share this post Link to post Share on other sites
kamiladrozd 0 Report post Posted July 16, 2015 Ja ostatnio założyłam lokatę Happy w Idea Banku na 4% i jestem zadowolona z warunków. Zawsze to bezpieczeństwo finanasów i jakiś zysk Share this post Link to post Share on other sites
Adam Paczos Doradza.PL 0 Report post Posted July 30, 2015 Lokaty bankowe najlepiej zakładać w bankach, które mają drogie kredyty Banki, które pożyczają na wysoki procent, z drugiej strony mają wyższy koszt pozyskania kapitału. Warto sprawdzić: Idea, Getin Online, Meritum. Share this post Link to post Share on other sites
maciekdebski 0 Report post Posted August 6, 2015 Ja też mam akurat lokatę w Idea Banku na 4%, nie wiem do końca czy ta oferta jest nadal aktualna. Ja szukając najlepszych ofert zazwyczaj zaczynam od rankingów Internecie. Share this post Link to post Share on other sites
Fakir 0 Report post Posted October 19, 2015 Spróbuje odświeżyć trochę temat . Podpowiedżcie gdzie obecnie będzie najlepsza lokata na 12 miesięcy z kwotą w przedziale 30 000 - 50 000 zł Share this post Link to post Share on other sites
Laki 0 Report post Posted October 30, 2015 Ale jako klient indywidualny czy lokata dla firm? Bo od tego bym zaczął jednak. Share this post Link to post Share on other sites