Finane 0 Report post Posted April 22, 2015 ExtraPortfel.pl to pożyczki pozabankowe od 100zł do 3500zł na okres do 45 dni. Pierwsza pożyczka to maksymalnie 1400zł. Pierwsza pożyczka do 1400zł na 45 dni jest za darmo - oddajesz tyle ile pożyczyłeś. Właścicielem marki jest Lendon Sp.z.o.o. Share this post Link to post Share on other sites
Meksyk 0 Report post Posted June 25, 2015 Tutaj macie opinie - nie taka dobra jak się wydaje http://pozyczkainternet.pl/extraportfel-opinie/ To, że na 45 dni to nie wszystko - warto poczytac. Share this post Link to post Share on other sites
e-money 0 Report post Posted July 1, 2015 Przy 45 dniowych pożyczkach koszty liczone są zazwyczaj jak za 1,5 miesiąca, więc żadna rewelacja. Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted July 24, 2016 (edited) To jest to samo co Lendon ten Extraportfel http://antyhaczyk.blogspot.com/2016/06/extraportfel-opinie-lendon.html tylko w Extraportfel pierwsza pożyczka jest lepsza do 2000 zł na 45dni, tak się przynajmniej reklamują, ale nie wiem czy nie jest tak jak z Netcredit, że niby 2000, ale potem się nagle okazuje, że nie 2 tys., a 600 . Trochę ludzie piszą, że odrzucają. No i nie można skorzystać zpierwszej darmowej jak już się skorzystało kiedyś z jakiejś pożyczki w Lenodn, czy ogólnie w Creamfinanse, czy jak się tam ta firma nazywa. Edited July 24, 2016 by Sylvia Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted August 29, 2016 (edited) Wyedytowałabym stary post, ale nie mogę, bo nie mam uprawnień także podbijam temat. Przygotowałam nową analizę pożyczki w Extraportfel antyhaczyk.blogspot.com/2016/06/extraportfel-opinie-lendon.html jakby ktoś chciał to zapraszam do dyskusji tu na forum. Jakie są wasze opinie? Opierałam się tylko na opiniach znalezionych w sieci i własnym teście pierwszej pożyczki za darmo, bo wzięłam tylko na potrzeby testu. Jest tu ktoś, kto brał już drugą pożyczkę w tej firmie, no bo nie wezmę dla testów, bo musiałabym już ponieść koszty odsetek i opłat, ale może ktoś z was korzystał z drugiej pożyczki już poza promocją? Edited August 29, 2016 by Sylvia Share this post Link to post Share on other sites
necron217 0 Report post Posted November 17, 2016 Ja nie miałem okazji korzystać ale kusząca jest ta opcja 45 dni. Czy przy pierwszej faktycznie dadzą nawet te 2000 zł? Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted February 28, 2017 (edited) Czy przy pierwszej faktycznie dadzą nawet te 2000 zł?Nie dadzą, z tego co słyszałam, ale tak jest prawie w każdej firmie tego typu z pierwszą darmową pożyczką, że dają raczej mniej niż w reklamach. Wyjątkiem może jest Vivus. Edited February 28, 2017 by Sylvia Share this post Link to post Share on other sites