NeoHos 0 Report post Posted January 7, 2015 Czy ktoś miał już styczność z tym przedsięwzięciem? Autor strony oferuje Pendrive'a 32 GB USB 3.0 za założenie konta w mBANKU za pośrednictwem tej strony: http://pendrivezakonto.pl Na stronie głównej mBANKU nie ma nic na ten temat. Ktoś zaryzykuje lub coś wie?? Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Finane 0 Report post Posted January 8, 2015 Głupota, taki pendrive to koszt 20zł. Takie akcje pendrive za kontowidziałem kilka lat temu, nie sądziłem, że ktoś się jeszcze na to łapie. Share this post Link to post Share on other sites
krzysiek8902 0 Report post Posted January 9, 2015 Głupota, taki pendrive to koszt 20zł. Takie akcje pendrive za konto widziałem kilka lat temu, nie sądziłem, że ktoś się jeszcze na to łapie. Poproszę o link do aukcji/sklepu. Share this post Link to post Share on other sites
Jolka6 0 Report post Posted May 4, 2015 Moim zdaniem nie warto się w to bawić, ile może być wart taki pendrive? Share this post Link to post Share on other sites
Finansolog 0 Report post Posted May 21, 2015 Hmm, a co w tym złego? Autor tego typu strony ma kasę za każde założenie konta w mBanku i oferta nie różni się niczym od setek innych porównywarek i innych serwisów. W celu przyciągnięcia klientów daje za założenie konta Pendrive. Jeśli ktoś szuka akurat konta to nie widzę żadnych przeciwwskazań, aby założyć konto np poprzez taką stronę. Share this post Link to post Share on other sites
DarmowyPendrive 0 Report post Posted June 30, 2015 Dużo jest takich ofert, ja polecam: darmowypendrive.pl Share this post Link to post Share on other sites
Laki 0 Report post Posted October 30, 2015 Jakoś im nie ufam. Share this post Link to post Share on other sites
mroczkowa 1 Report post Posted November 26, 2015 ciekawe Share this post Link to post Share on other sites
Chwilówki 0 Report post Posted June 3, 2016 Teraz w mBanku za polecenie można dostać 100zł, więc co to pendrive za 15zł ? Share this post Link to post Share on other sites