Guest lilak2 Report post Posted November 4, 2014 Witam, proszę zajrzec na stronę pozyczkolandia.pl. Nie sprawdzają tam dochodów i baz. Share this post Link to post Share on other sites
elwirka4 0 Report post Posted November 7, 2014 Ludzie, nie da się wziąć normalnego kredytu jak jesteście w BIK, to chyba oczywiste. Niestety, banki same nie będą tak ryzykowały. OK, zostają parabanki i jakieś podejrzane firmy pożyczkowe, ale to też nie jest zbyt mądre, jak nie chcecie wpaść w jeszcze większe długi. jasne, rozumiem jak najbardziej, że to smutne że nie możecie wziąć kredytu, ale tak jak ktoś wyżej wspomniał, warto najpierw zająć sie swoim oddłużaniem. więc jak np dostaniecie list od kruka, to nie panikować i się obrażać, tylko normalnie odpowiedzieć. jak ktoś nie wierzy to polecam przeczytać na blogu www.moj-dlug.pl, tam jest to dobrze opisane. to jedna z opcji. można też po prostu nauczyć się oszczędzać i jakoś odłożyć kasę. ale nie polecałabym brać kolejnych kredytów... Share this post Link to post Share on other sites
Beren132 1 Report post Posted November 21, 2014 Nie ma takich pożyczek. A jeśli ktoś mówi, że taką oferuje- to jej nie bierz 1 Pracownik reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Pracownik 0 Report post Posted June 27, 2015 Dokladnie tak jak mowi post wyzej. Tego typu firmy sa podejzane i, wg mnie, nie warto tam brac pozyczek nawet jak jest bardzo zle. Share this post Link to post Share on other sites
kuba555 0 Report post Posted July 23, 2015 Masz tutaj link do jednej z najlepszych porównywarek pożyczek bez bik skanerkredytowy.pl Sam używam i jestem zadowolony Share this post Link to post Share on other sites
doradca100 0 Report post Posted July 25, 2015 KREDYTTAK.PL.TL bez baz do 100000zł wystarczy stały dochód pisz ....poli 2@op.pl Share this post Link to post Share on other sites
cann 0 Report post Posted August 27, 2015 Nie lepiej w banku? Share this post Link to post Share on other sites
pozyczkamaxx 1 Report post Posted August 28, 2015 KREDYTTAK.PL.TL bez baz do 100000zł wystarczy stały dochód pisz ....poli 2@op.pl Tak, na pewno dadzą 100,000 zł na samo oświadczenie o dochodach. Tragedia, ludzie, wy chcecie pomóc czy tylko reklamować bo jeżeli to drugie to chyba jest odpowiedni dział do tego. Share this post Link to post Share on other sites
e-money 0 Report post Posted August 30, 2015 Szkoda, że tak dużo osób zamieszcza ogłoszenia które, wcale nie są pomocą a jedynie dalszym zadłużaniem się... Share this post Link to post Share on other sites
Mastaler 1 Report post Posted September 11, 2015 Przestańcie tu ściemniać, żeby spradzić tu czy tam - każdy kto pozycza pieniądze chce na tym zarobić. Żeby zarobić musi sprawdzić bazy i tyle. Nie pozyczy komuś, kto nie oddaje pieniędzy. Share this post Link to post Share on other sites
chwilowapozyczka.pl 0 Report post Posted September 25, 2015 Dokładnie - jeżeli jakaś firma oferuje pożyczki bez BIK, to sprawdza inne bazy dłużników (KRD, albo BIG Infomonitor lub ERIF). A jeżeli by nie sprawdzała, to musi sobie odbić podwyższone ryzyko odpowiednio wysokimi prowizjami. Share this post Link to post Share on other sites
a.morowski 0 Report post Posted October 4, 2015 (edited) [...] Edited October 5, 2015 by admin Spam. Share this post Link to post Share on other sites
pozyczkamaxx 1 Report post Posted October 5, 2015 Kolejny koleś co kupił szablon na allegro i reklamuje rzekomo SWÓJ kredyt. Otóż nie u WAS a u kogoś. Poza tym co to znaczy "szybka decyzji"? Wklejasz ten sam tekst na większość for internetowych. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ajlar Report post Posted November 3, 2015 A probowalas moze skorzystac z ofertyFinancial Home - napisz moze mejla: bok@pozyczkibezbarier.pl Maja naprawde niezla oferte - nie jest to zadna lichwa - oprocentowanie maja naprawde korzystne, kwota od 6k spokojnie, dlugosc pozyczki - nawet pare lat. Sprobuj. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jane Magoju Report post Posted November 6, 2015 przeżywa trudności i potrzebuje pomocy finansowej od znajomego, aby podać pomocną dłoń, to jesteś we właściwym miejscu. Nasza instytucja finansowa może pomóc osiągnąć swój maksymalny potencjał w osiąganiu celów finansowych, przy minimalnym wysiłku i mniej papierkowej roboty. skontaktuj się z nami za pomocą poczty elektronicznej: janemagoju@hotmail.com do natychmiastowego przetwarzania informacji Wniosek o dwa procent rocznej stopy procentowej. imię adres kraj telefon wiek zawód zajmowane stanowisko w miejscu pracy kwota kredytów okres kredytowania Celem dla kredytów miesięczny dochód Jane Magoju Š JMFH2015 ÂŽJMFH ⢠Share this post Link to post Share on other sites
pozyczkamaxx 1 Report post Posted November 9, 2015 Załamka... Jane Magoju iść stąd do Mogolii Share this post Link to post Share on other sites
wie-syl 0 Report post Posted November 16, 2015 Tysiąc firm się reklamuje, a żadna tak faktycznie nie daje bez niczego na sam dowód pożyczek. Może być ciężko niestety. Share this post Link to post Share on other sites
deli 0 Report post Posted April 8, 2016 No trudno jest wyjść ze spirali długów, ale warto jest próbować. Mnie znajomy polecał firmę www.vertusfinanse.pl, która jemu pomogła, także może by u nich spróbować. Ponoć są bardzo dobrzy, jeżeli chodzi o kwestie dogrania wszystkich szczegółów. Share this post Link to post Share on other sites
krszyb 0 Report post Posted April 14, 2016 No trudno jest wyjść ze spirali długów, ale warto jest próbować. Mnie znajomy polecał firmę www.vertusfinanse.pl, która jemu pomogła, także może by u nich spróbować. Ponoć są bardzo dobrzy, jeżeli chodzi o kwestie dogrania wszystkich szczegółów. Przemyślana strategia działania może rozwiązać problem. Kolejny kredyt wzięty bez przemyślenia po prostu może zaostrzyć sytuację. Share this post Link to post Share on other sites
Żaba89 0 Report post Posted April 14, 2016 Oni oferują szybką kasę: www.magicpozyczka.pl Na dole są wypisani wszyscy pożyczkodawcy, część z nich nie sprawdza baz! Share this post Link to post Share on other sites
gabriel43scot 0 Report post Posted April 25, 2016 Jak długo, po spłaceniudługów, informacjagospodarcza widnieje w BIG? Czy to gdzieś zostaje âw papierachâ naprzyszłość? Że się miało długi? A może po ich spłaceniu staje się czysty jakłza i nikt nie wygrzebuje mojej przeszłości? Share this post Link to post Share on other sites
kredytjuz 0 Report post Posted April 26, 2016 Wierzyciel ma ustawowy obowiązek usunięcia informacji gospodarczej z Rejestru Dłużników w terminie 14 dni od daty zaksięgowania na swoim rachunku całości zobowiązania. W przeciwnym razie grozi mu grzywna w wysokości 30 tys. zł. Share this post Link to post Share on other sites
wantylat0r 0 Report post Posted September 15, 2016 Ja w takiej sytuacji poważnie zastanowiłbym się nad ofertą firm pozabankowych. Z tego co słyszałem jest ogólnie łatwiej dostać i można wynegocjować dobrewarunki. Mój brat jakiś czas temu korzystał z konsolidacji z kredytów - może takie rozwiązanie będzie dobre? Firma Habza Finanse oferuje pożyczki dla osób w trudnej sytuacji, sprawdż sobie na www.kredytykonsolidacyjne.org jeśli tam nie pomogą to ja już nie wiem gdzie ;p Share this post Link to post Share on other sites
makorczak 0 Report post Posted September 15, 2016 Ja uważam, że takie chwilówki sa ostatecznością. Musimy dokładnie zastanowić się nad przeznaczeniem takich pieniędzy oraz zdawać sobie sprawę z wysokiego oprocentowania. Warto przejrzeć aktualne rankingi, które pozwolą wybrać najlepszą propozycję. Share this post Link to post Share on other sites
Guest David Peterson Report post Posted October 13, 2016 Czy jesteś w potrzebie pożyczki od rzeczywistego i legalnego pożyczkodawcy? Jeśli tak jest, to nie martw się więcej i skontaktuj David Peterson kredytu firmy na e-mail jako davidpetersonloanfirm1@outlook.com i będą zadowoleni, aby Ci pomóc. Share this post Link to post Share on other sites