JoannaP9 0 Report post Posted November 22, 2014 Witam,Tak jak napisałam w temacie, potrzebuję kredytu konsolidacyjnego i chciałabym abyście mi doradzili do jakiego banku najlepiej jest się zgłosić i gdzie w ogóle mam jakieś szanse..W skrócie przedstawię swoją sytuacje.. Więc tak: Mam 20 lat, obecnie posiadam kredyt w swoim banku PKO BP w kwocie 8000 zł - do spłaty było ponad 10 000 zł ( wiadomo od głównej sumy kredytu odjęli ubezpieczenie w wysokości 1500 zł ). Na chwilę obecną mam spłacone 3 raty ( wysokość raty to nie całe 230 zł ) niestety dwie ostatnie raty były spłacone z opóżnieniem do ok. 15 dni, ponieważ termin spłaty raty wypada 26 dnia każdego miesiąca, a 10-tego rata jest ściągana automatycznie z konta w momencie, gdy na konto wpłyną środki.. Więc w wektorach płatności widać opóżnienia.. Dodatkowo posiadam jeszcze pożyczkę w Providencie, gdzie raty płacone są co tydzień w wysokości 65 zł, czyli na miesiąc wychodzi 260 zł. Wynagrodzenie otrzymuję z tytułu renty rodzinnej w wysokości 728 zł, dodatkowo pracuje, ale wynagrodzenie na chwilę obecną jest niskie, ponieważ nie dawno musiałam zmienić pracę i do grudnia mam umowę o dzieło, czyli moja podstawa wynagrodzenia wynosi 250 zł plus prowizja ze sprzedaży.. Więc tak jak pisałam na początku chciałabym się dowiedzieć, czy miałabym jakąś szansę na otrzymanie kredytu konsolidacyjnego ( konsolidacja plus dodatkowe pieniążki dla mnie ) w jakimś banku i do jakiego banku najlepiej się zgłosić?. Podkreślam, że nie jestem w stanie dać żadnego zabezpieczenia, bo słyszałam że właśnie w niektórych bankach tego wymagają.. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje. Share this post Link to post Share on other sites
Guest marietatata Report post Posted November 26, 2014 Ojej, to trudna sytuacja, lepiej nie ryzykowac tutaj z pójściem do pierwszego lepszego banku, ja korzystałam z usług Gemini Polska, dobra instytucja, doradzą i pomoga wybrac najlepszą opcję. Warto poszuakc podobnej instytucji u siebie albo przejśc się własnie tam przed podjęciem decyzji Share this post Link to post Share on other sites
ArturKredyty 3 Report post Posted November 26, 2014 nie sądze by udało się teraz uzyskać kredyt chyba że w banku w którym wpływa wynagrodzenie Share this post Link to post Share on other sites
JoannaP9 0 Report post Posted November 28, 2014 kredyt który posiadam mam w banku, w którym mam konto. Share this post Link to post Share on other sites
JoannaP9 0 Report post Posted November 28, 2014 Ojej, to trudna sytuacja, lepiej nie ryzykowac tutaj z pójściem do pierwszego lepszego banku, ja korzystałam z usług Gemini Polska, dobra instytucja, doradzą i pomoga wybrac najlepszą opcję. Warto poszuakc podobnej instytucji u siebie albo przejśc się własnie tam przed podjęciem decyzji Dziekuje za informacje napewno się przydadzą Share this post Link to post Share on other sites
Operator Bankowy 0 Report post Posted December 2, 2014 Do kiedy ma Pan rentę ? Share this post Link to post Share on other sites
olakuna11 0 Report post Posted June 9, 2015 Ktoś korzystał z oferty Alior Banku? Jakie warunki dają? Share this post Link to post Share on other sites
ArturKredyty 3 Report post Posted June 11, 2015 Najtańsza konsolidacja obecnie to w banku Pocztowym Share this post Link to post Share on other sites
Maklein 0 Report post Posted October 7, 2015 Porównaj kilka ofert i będziesz wiedzieć. Nie ma zcegoś takiego jak NAJLEPSZA oferta. Share this post Link to post Share on other sites
Concash.pl 1 Report post Posted April 30, 2017 Możesz też wybrać samemu parametry pożyczki jaka Cię interesuje. Nasz serwis http://concash.pl/ posiada własną bazę inwestorów. Wystarczy złożyć wniosek na danych parametrach i wybrać najkorzystniejszą propozycję od inwestorów. Share this post Link to post Share on other sites