Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
JoannaP9

Kredyt konsolidacyjny! Który bank wybrać ?

Recommended Posts

Witam,
Tak jak napisałam w temacie, potrzebuję kredytu konsolidacyjnego i chciałabym abyście mi doradzili do jakiego banku najlepiej jest się zgłosić i gdzie w ogóle mam jakieś szanse..
W skrócie przedstawię swoją sytuacje.. Więc tak: Mam 20 lat, obecnie posiadam kredyt w swoim banku PKO BP w kwocie 8000 zł - do spłaty było ponad 10 000 zł ( wiadomo od głównej sumy kredytu odjęli ubezpieczenie w wysokości 1500 zł ). Na chwilę obecną mam spłacone 3 raty ( wysokość raty to nie całe 230 zł ) niestety dwie ostatnie raty były spłacone z opóżnieniem do ok. 15 dni, ponieważ termin spłaty raty wypada 26 dnia każdego miesiąca, a 10-tego rata jest ściągana automatycznie z konta w momencie, gdy na konto wpłyną środki.. Więc w wektorach płatności widać opóżnienia.. Dodatkowo posiadam jeszcze pożyczkę w Providencie, gdzie raty płacone są co tydzień w wysokości 65 zł, czyli na miesiąc wychodzi 260 zł. Wynagrodzenie otrzymuję z tytułu renty rodzinnej w wysokości 728 zł, dodatkowo pracuje, ale wynagrodzenie na chwilę obecną jest niskie, ponieważ nie dawno musiałam zmienić pracę i do grudnia mam umowę o dzieło, czyli moja podstawa wynagrodzenia wynosi 250 zł plus prowizja ze sprzedaży.. 
Więc tak jak pisałam na początku chciałabym się dowiedzieć, czy miałabym jakąś szansę na otrzymanie kredytu konsolidacyjnego ( konsolidacja plus dodatkowe pieniążki dla mnie ) w jakimś banku i do jakiego banku najlepiej się zgłosić?. Podkreślam, że nie jestem w stanie dać żadnego zabezpieczenia, bo słyszałam że właśnie w niektórych bankach tego wymagają.. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje. 

Guest marietatata

Ojej, to trudna sytuacja, lepiej nie ryzykowac tutaj z pójściem do pierwszego lepszego banku, ja korzystałam z  usług Gemini Polska, dobra instytucja, doradzą i pomoga wybrac najlepszą opcję. Warto poszuakc podobnej instytucji u siebie albo przejśc się własnie tam przed podjęciem decyzji

Ojej, to trudna sytuacja, lepiej nie ryzykowac tutaj z pójściem do pierwszego lepszego banku, ja korzystałam z  usług Gemini Polska, dobra instytucja, doradzą i pomoga wybrac najlepszą opcję. Warto poszuakc podobnej instytucji u siebie albo przejśc się własnie tam przed podjęciem decyzji

Dziekuje za informacje napewno się przydadzą :)