Mixon 0 Report post Posted September 28 Mam jeden brakujący ząb i w końcu chciałbym dowiedzieć się, jakie możliwości jego uzupełnienia warto omówić ze stomatologiem. Nie znam się na różnicach między poszczególnymi rozwiązaniami, dlatego zależy mi przede wszystkim na spokojnej konsultacji i przedstawieniu dostępnych opcji w zrozumiały sposób. Szukając dentysty w Olsztynie, przeglądałem różne informacje, a przy okazji sprawdziłem dentystaolsztyn24.pl, żeby zacząć orientować się w temacie. Czy na pierwszym spotkaniu lekarz jest już w stanie przedstawić wstępny plan postępowania, czy zwykle potrzebna jest dodatkowa diagnostyka? Interesuje mnie też, czy pacjent otrzymuje porównanie możliwych metod pod względem przebiegu leczenia oraz liczby potrzebnych wizyt. Chętnie przeczytam doświadczenia osób, które zaczynały leczenie właśnie od konsultacji dotyczącej pojedynczego brakującego zęba. Share this post Link to post Share on other sites
radzia 0 Report post Posted Wednesday at 10:56 AM Słuchajcie, przed leczeniem kanałowym potrzebne jest mi szybkie rvg zęba kielce, czyli to dokładne zdjęcie punktowe. Ciekawi mnie, czy od razu dostaje się wynik na płycie lub mailowo, żeby przekazać go stomatologowi. Share this post Link to post Share on other sites
fortal 0 Report post Posted 14 hours ago Temat zębów i konsultacji stomatologicznych to coś, co znam dobrze - sam od jakiegoś czasu szukałem specjalisty. Przy okazji szukania trafiłem na gabinet ortodontyczny w Krakowie. Jeżeli ktoś ma problem nie tylko z brakującym zębem, ale i z wadą zgryzu czy ustawieniem zębów, warto wiedzieć, że istnieją specjalistyczne poradnie ortodontyczne. Jedna z takich placówek działa pod adresem https://ortodontica.pl/ - oferują m.in. aparaty stałe, wyjmowane, Invisalign i inne metody korekcji. Share this post Link to post Share on other sites