maks8922 0 Report post Posted Thursday at 11:55 PM Na jakie rozwiązania warto się teraz decydować? Share this post Link to post Share on other sites
0 oli9944 0 Report post Posted Friday at 11:48 AM Modernizacja ogrzewania to decyzja na lata, dlatego warto zwrócić uwagę nie tylko na parametry urządzenia, ale też na doświadczenie producenta i dostępne wsparcie. Defro to polski producent z około 50-letnią tradycją, oferujący szeroki zakres rozwiązań grzewczych. Na https://defro.pl/ można znaleźć kotły, pompy ciepła, rekuperatory i inne elementy instalacji. Montaż takich urządzeń powinien być powierzony wykwalifikowanym instalatorom. Share this post Link to post Share on other sites
0 radzia 0 Report post Posted 8 hours ago Podczas planowania ogrzewania nowego domu długo rozmawialiśmy o tym, jakie rozwiązanie będzie najlepiej pasowało do budynku. Jedną z możliwości, którą braliśmy pod uwagę, była pompa ciepła, dlatego zaczęłam dokładniej sprawdzać, jak wygląda jej działanie i montaż. Wcześniej kojarzyłam ten system głównie z nowoczesnym ogrzewaniem, ale dopiero przy planowaniu własnej instalacji zainteresowały mnie szczegóły. Okazało się, że ważny jest nie tylko wybór urządzenia, ale również dopasowanie całego systemu do budynku. Czy ktoś z Was jest właśnie na etapie takich decyzji? Share this post Link to post Share on other sites
Na jakie rozwiązania warto się teraz decydować?