Mixon 0 Report post Posted September 17 W przedsiębiorstwie liczba obowiązków związanych z dokumentacją może rosnąć wraz z liczbą transakcji, pracowników oraz kontrahentów. Powierzenie tych zagadnień wyspecjalizowanemu zespołowi pozwala oddzielić bieżące rozliczenia od podstawowych zadań wykonywanych w firmie. Biuro Rachunkowe Krzysztof Ziober działa od 1997 roku, świadcząc usługi na terenie Tarnowa i Dębicy, a jednocześnie umożliwiając całkowicie zdalną współpracę z przedsiębiorstwami z innych części Polski. Oferta koncentruje się na potrzebach małych i średnich podmiotów oraz obejmuje sprawy księgowe, podatkowe i kadrowe. Obecnie w ramach stałej obsługi prowadzonych jest ponad 600 podmiotów, co oznacza codzienną pracę z dokumentacją firm o zróżnicowanej specyfice. W przypadku wyszukiwania usług poprzez frazy księgowy tarnów, księgowość tarnów czy księgowa tarnów można zwrócić uwagę na szeroki zakres dostępnej obsługi. Biuro rachunkowe tarnów to w tym przypadku nie tylko prowadzenie bieżącej dokumentacji, lecz również możliwość korzystania ze wsparcia dotyczącego podatków, kadr oraz rozliczeń zagranicznych. Biuro Rachunkowe Krzysztof Ziober Strona internetowa: Biuro Rachunkowe Krzysztof Ziober Adres: Krakowska 176, 33-100 Tarnów Telefon: 14 692 92 03 Poniedziałek: 08:00–16:00 Wtorek: 08:00–16:00 Środa: 08:00–16:00 Czwartek: 08:00–16:00 Piątek: 08:00–16:00 Sobota: Zamknięte Niedziela: Zamknięte NIP: 9930378588 REGON: 121191800 Share this post Link to post Share on other sites
kredyt123 0 Report post Posted September 22 Słuchajcie, miałam ostatnio rozmowę z koleżanką, która szukała nowego telefonu i nagle temat przeszedł na składane modele. Okazało się, że ten motorola razr fold naprawdę przyciąga uwagę. Fajna sprawa, że można go używać w różnych trybach – od pracy po robienie selfie. Szczerze mówiąc, myślę, że to może być hit na rynku smartfonów. A jeśli ktoś się zastanawia nad kupnem to znajdzie więcej informacji o nim tu: najlepszy smartfon do zdjęć Share this post Link to post Share on other sites
igaa 0 Report post Posted September 22 Szukam opinii o systemach, które ułatwiają współpracę z biurem rachunkowym. Znajoma polecała mi przejście na dedykowany program do wystawiania faktur dla klientów biura rachunkowego, bo mówi, że u niej w firmie całkowicie rozwiązało to problem chaotycznego przesyłania dokumentów. Zależy mi na czymś bardzo intuicyjnym, żeby nie spędzać godzin na rozgryzaniu funkcji. Czy obsługa takich narzędzi jest łatwa? Share this post Link to post Share on other sites