Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Mixon

Biuro Rachunkowe Krzysztof Ziober

Recommended Posts

W przedsiębiorstwie liczba obowiązków związanych z dokumentacją może rosnąć wraz z liczbą transakcji, pracowników oraz kontrahentów. Powierzenie tych zagadnień wyspecjalizowanemu zespołowi pozwala oddzielić bieżące rozliczenia od podstawowych zadań wykonywanych w firmie. Biuro Rachunkowe Krzysztof Ziober działa od 1997 roku, świadcząc usługi na terenie Tarnowa i Dębicy, a jednocześnie umożliwiając całkowicie zdalną współpracę z przedsiębiorstwami z innych części Polski. Oferta koncentruje się na potrzebach małych i średnich podmiotów oraz obejmuje sprawy księgowe, podatkowe i kadrowe. Obecnie w ramach stałej obsługi prowadzonych jest ponad 600 podmiotów, co oznacza codzienną pracę z dokumentacją firm o zróżnicowanej specyfice. W przypadku wyszukiwania usług poprzez frazy księgowy tarnów, księgowość tarnów czy księgowa tarnów można zwrócić uwagę na szeroki zakres dostępnej obsługi. Biuro rachunkowe tarnów to w tym przypadku nie tylko prowadzenie bieżącej dokumentacji, lecz również możliwość korzystania ze wsparcia dotyczącego podatków, kadr oraz rozliczeń zagranicznych.

Biuro Rachunkowe Krzysztof Ziober
Strona internetowa: Biuro Rachunkowe Krzysztof Ziober
Adres: Krakowska 176, 33-100 Tarnów
Telefon: 14 692 92 03
Poniedziałek: 08:00–16:00
Wtorek: 08:00–16:00
Środa: 08:00–16:00
Czwartek: 08:00–16:00
Piątek: 08:00–16:00
Sobota: Zamknięte
Niedziela: Zamknięte
NIP: 9930378588
REGON: 121191800

Słuchajcie, miałam ostatnio rozmowę z koleżanką, która szukała nowego telefonu i nagle temat przeszedł na składane modele. Okazało się, że ten motorola razr fold naprawdę przyciąga uwagę. Fajna sprawa, że można go używać w różnych trybach – od pracy po robienie selfie. Szczerze mówiąc, myślę, że to może być hit na rynku smartfonów. A jeśli ktoś się zastanawia nad kupnem to znajdzie więcej informacji o nim tu: najlepszy smartfon do zdjęć

Szukam opinii o systemach, które ułatwiają współpracę z biurem rachunkowym. Znajoma polecała mi przejście na dedykowany program do wystawiania faktur dla klientów biura rachunkowego, bo mówi, że u niej w firmie całkowicie rozwiązało to problem chaotycznego przesyłania dokumentów. Zależy mi na czymś bardzo intuicyjnym, żeby nie spędzać godzin na rozgryzaniu funkcji. Czy obsługa takich narzędzi jest łatwa?