walker 0 Report post Posted July 5, 2014 Poszukuję osób które korzystały z usług serwisu pożyczek społecznościowych - pozyczkolandia.pl Chciałbym poznać wypowiedzi osób które korzystały już z usług tego portalu, bądż mają w planach skorzystanie z jego oferty. Proszę o odpoowiedż. Share this post Link to post Share on other sites
thunder 0 Report post Posted September 29, 2014 witam, ja korzystam regularnie z pożyczek na tej stronie i jestem zadowolony, zawsze wtedy kiedy brakuje mi kasy składam wniosek i prywatni inwestorzy mi go realizują, jest dość szybko no i przede wszystkim tanio, szczerze to wolę pożyczyć na tej stronie niż brać chwilówkę- drogą i bezsensowną. takze na + Share this post Link to post Share on other sites
paWel 0 Report post Posted October 7, 2014 ja dzieki tej stronie wyszedłem z zadłużenia więc jak najbardziej mogą ją polecić, obsługa w porządku służy pomocą no i największy + to koszty które są nie wielkie. Share this post Link to post Share on other sites
Moniczka 0 Report post Posted October 9, 2014 a jakie mają oni oprocentowanie? Share this post Link to post Share on other sites