Mixon 0 Report post Posted 20 hours ago W ramach dbania o własną wygodę chcę w końcu zabrać się za kilka zmian, które od dawna chodzą mi po głowie. Jedną z nich jest uporządkowanie kuchni, ponieważ teraz praktycznie każda wolna powierzchnia szybko zapełnia się różnymi rzeczami. Nie zależy mi na jakimś pokazowym wnętrzu, tylko na normalnej kuchni, w której wszystko będzie miało swoje miejsce. Na razie przeglądam rozwiązania i próbuję zrozumieć, co rzeczywiście będzie mi potrzebne. Rozważam między innymi meble modułowe i zachęcam do zajrzenia pod link, jeśli ktoś też porównuje takie opcje i chce zobaczyć, co znajduje się w tej ofercie. Mnie przekonuje możliwość dobierania poszczególnych części, bo nie chciałbym kupować szafek, które później okażą się zbędne. Mam natomiast problem z zaplanowaniem całego układu, szczególnie miejsca na piekarnik, zmywarkę i większe szuflady. Od czego najlepiej zacząć takie planowanie? Najpierw ustawialiście sprzęty, czy dobieraliście szafki i dopiero później resztę? Share this post Link to post Share on other sites