Margot 0 Report post Posted September 13 Hej, planuję zakup mieszkania w Gdańsku i najbardziej interesują mnie lokale, które są już gotowe do odbioru. Trafiłam na ofertę Activa: https://activa.pl/oferta/mieszkania-gotowe-do-odbioru-gdansk Dla mnie plusem jest możliwość obejrzenia konkretnego mieszkania przed decyzją. Ktoś z Was kupował gotowy lokal od dewelopera i może podpowiedzieć, na co zwrócić uwagę podczas oglądania? Share this post Link to post Share on other sites
gagatek 1 Report post Posted September 18 (edited) Zwróciłem uwagę na osiedle Wzgórze Oruni między innymi ze względu na mieszkania z ogródkami. Przy parterze mieć własny kawałek zieleni zamiast samego balkonu to naprawdę fajna opcja. A jeśli ktoś woli wyższe piętra, są też przeszklone balkony, więc wybór pod tym względem jest całkiem spory. Edited September 18 by gagatek Share this post Link to post Share on other sites
fweber 0 Report post Posted Thursday at 01:26 PM Niedawno zrobiłam mały remont i jestem zachwycona efektem. Jasne kolory naprawdę optycznie powiększają mieszkanie. Share this post Link to post Share on other sites