Pewnik 0 Report post Posted Sunday at 06:57 PM Przy droższych zabiegach zacząłem zwracać uwagę nie tylko na cenę pojedynczej wizyty, ale również na możliwość rozłożenia płatności. Nie chciałbym jednak wybierać kliniki wyłącznie dlatego, że oferuje raty, jeśli jakość i zakres usług są słabsze niż w innych miejscach. Podczas porównywania ofert trafiłem na Neonia i zauważyłem, że klinika oferuje raty 0% na zabiegi powyżej określonej wartości. Informacja na Neonia jest dla mnie o tyle ciekawa, że przy bardziej rozbudowanej terapii może to ułatwić rozłożenie wydatku bez odkładania zabiegu na później. Z drugiej strony chciałbym najpierw wiedzieć, jaki zabieg rzeczywiście jest potrzebny, zamiast dobierać terapię do dostępnego budżetu. Czy ktoś korzystał z takiej formy płatności w tej klinice i może powiedzieć, jak wygląda to organizacyjnie? Share this post Link to post Share on other sites
ybeahan 0 Report post Posted Monday at 08:40 AM Jakie zabiegi masz na myśli? Share this post Link to post Share on other sites