Doradca-pozyczki 0 Report post Posted June 16, 2014 Czy ktoś brał na tej stronie pożyczkę? KASIASTO.PL co sądzicie o ofercie do 20 000 złotych bez BIK? Czy to się opłaca? Share this post Link to post Share on other sites
Guest kongoh Marek Report post Posted June 16, 2014 No oferta wydaje się być ciekawa. Wysłałem wniosek z jednej z ofert i od razu dostałem odpwoiedż, że pożyczka jest możliwa. Promocyjna oferta - moim zdaniem się opłaca Share this post Link to post Share on other sites
Doradca-pozyczki 0 Report post Posted June 17, 2014 Ktoś jeszcze kojarzy? Share this post Link to post Share on other sites
Roberto 0 Report post Posted June 17, 2014 Polecam - oferta wydaje sie być bardzo dobra jak na pożyczki pozabankowe, myślę, że warto z tej strony skorzystać. Share this post Link to post Share on other sites
Guest bez bik Report post Posted June 17, 2014 Ja dzisiaj dostałem tutaj pożyczkę na 3000 złotych - nie sprawdzali BIK - polecam. Share this post Link to post Share on other sites
Guest mostowiak Report post Posted June 18, 2014 nooooo nareszcie jakaś nisko oprocentowana pożyczka - wysłałem wniosek i to co mi przysłali na maila - byłem pozytywnie zaskoczony - umówiłem się już na spotkanie z agentem w celu podpisania umowy pożyczki na 20 000 złotych - polecam. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Nowakoski Report post Posted June 20, 2014 Czy ktoś brał na tej stronie pożyczkę? KASIASTO.PL co sądzicie o ofercie do 20 000 złotych bez BIK? Czy to się opłaca? Polecam - ja już spłaciłem tutaj pożyczkę 300 złotych w tydzień czasu - do spłaty miałem 320 złotych Share this post Link to post Share on other sites
Guest rychu Report post Posted June 25, 2014 Polecam, bardzo tanie pożyczki u nich na stronie można znależć. Share this post Link to post Share on other sites
Guest kukusowy Report post Posted July 9, 2014 Na KUKUS.pl - macie kalkulator pożyczek pozabankowych - polecam sobie sprawdzić. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Wioleta.roll@interia.pl Report post Posted September 29, 2014 Potrzebuje szybkiej gotowki Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gość Report post Posted May 14, 2015 Jak sie zalogowac zeby dostac 20 tys zl odpowiedz cie mi Share this post Link to post Share on other sites
Guest Paulina Report post Posted April 13, 2016 witam obecnie pracuje dorywczo pieniadze dostaje do reki a nie na kato bardzo potrzebuje gotowki na juz w kwocie 700 zl Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gość Report post Posted April 13, 2016 Potrzebuje pilnie pozyczki na juz w kwocie 700 zl obecie pracuje na czarno i piniadze dostaje do reki a nie na kato co trzeba zrobic zeby sie zalogowac i dostac taka pozyczke Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gość Report post Posted April 13, 2016 Potrzebuje pilnie pozyczki na juz w kwocie 700 zl obecie pracuje na czarno i piniadze dostaje do reki a nie na kato co trzeba zrobic zeby sie zalogowac i dostac taka pozyczke Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zuzanna Report post Posted September 19, 2017 Ja mam podobna sytuację co Wy i też złożyłam wniosek przez KASIASTO i dostałam 800 zł na drugi dzień. szybkie formalności i szybko wypłacają pieniędze więc warto Share this post Link to post Share on other sites