czamnipolam09 0 Report post Posted Saturday at 06:38 PM Może powinniśmy przedyskutować to w szerszym gronie. Póki co nie mam jednoznacznego zdania na ten temat. _____ fotograf warszawa bemowo Share this post Link to post Share on other sites
0 palisamenet94 0 Report post Posted Saturday at 09:28 PM A wy myślicie że tak powinno być? Może warto jeszcze trochę pomyśleć o tym, zanim podejmiemy decyzję. Share this post Link to post Share on other sites
0 xchristiansen 0 Report post Posted yesterday at 08:18 AM Przy wyborze fotografa najbardziej zwracam uwagę na jego portfolio. Każdy ma trochę inny styl, dlatego dobrze obejrzeć kilka realizacji przed podjęciem decyzji. Dla mnie ważniejsze są naturalne zdjęcia niż mocno pozowane ujęcia. Share this post Link to post Share on other sites
0 kmniretek34 0 Report post Posted 20 hours ago Chyba warto jeszcze poszukać opinii na ten temat. Czuję, że decyzja wymaga większej refleksji. Share this post Link to post Share on other sites
Może powinniśmy przedyskutować to w szerszym gronie. Póki co nie mam jednoznacznego zdania na ten temat.
_____
fotograf warszawa bemowo