irek3434344 0 Report post Posted July 9 (edited) Dzisiaj na przykład dowiedziałem się o bardzo dobrej ofercie oklejanie samochodów dostawczych . To naprawdę jest rewelacyjna oferta. Każdy kto skorzysta z tej oferty to bardzo dobrze zrobi. Edited July 9 by irek3434344 Share this post Link to post Share on other sites
kredyt123 0 Report post Posted August 16 Zaskoczyło mnie, jak bardzo reklama na samochodach może być efektywna. Niedawno rozmawiałam z kumplem, który prowadzi małą firmę i zdecydował się na oklejenie swojego dostawczaka. Mówił, że to nie tylko zwiększyło jego widoczność, ale też przyciągnęło nowych klientów. Swoją drogą, warto zwrócić uwagę na profesjonalne wsparcie w marketingu – dobrze przeprowadzona kampania reklamowa naprawdę potrafi zdziałać cuda. Jeśli kogoś interesuje temat płatnych kampanii reklamowych, to spoko miejsce do sprawdzenia: odado Share this post Link to post Share on other sites
igaa 0 Report post Posted Saturday at 12:56 PM Organizujemy promocyjne wydarzenie na świeżym powietrzu i szukam czegoś, co pociągnie wzrok przechodniów z daleka. Wpadły mi w oko lekkie flagi reklamowe na wietrzne dni, ale zastanawiam się, jaką podstawę najlepiej wybrać na kostkę brukową. Czy używałyście u siebie wariantów obciążanych wodą albo gumowych talerzy? Zależy mi na czymś stabilnym, co nie przewróci się przy mocniejszym podmuchu wiatru. Dajcie znać! Share this post Link to post Share on other sites