Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Guest pilnapotrzeba

Czy ktoś dostał pożyczkę w exitpozyczki.pl?

Recommended Posts

Guest Andrzej

A w jaki sposób podpisywana jest umowa? Kurier czy tak jak te pożyczki w domu klienta?

Guest Andrzej

Tylko że banki nie dadzą tym co mają spaprany bik i niski scoring nie mówiąc o big info monitor a dodatkowo przykręciły śrubę.

Guest marysia73

zlozylam oferte w piatek i czekam na podjecie oferty. umowa ma byc podpisana w miejscu dogodnym dla mnie.

Guest marysia73

cała rozmowa trwala jakies 15min kobieta z ktora rozmawialam byla bardzo konkretna. dzisiaj moja oferta zostala podjeta i czekam na telefon z ich strony. mam nadzieje ze teraz juz szybko pojdzie. 

Ta firma nie udziela pożyczek, to serwis ogłoszeniowy.

Serwis działa na zasadzie
portalu ogłoszeniowego i bezpośrednio nie udziela pożyczek
pozabankowych. Konsultanci nie są doradcami finansowymi, a kojarzą
jedynie ze sobą Klientów i Inwestorów według ich ofert.

Guest tomek

Oszuśi! zadzwoniłem na tą ich linie, 8min i nic tylko caly czas melodyjka w sluchawce. naciacze jak reszta

Guest Mucha

Ja też kilka miesięcy temu długo czekałem aż ktoś łaskawie odbierze ale koniec końców się udało. Tłumaczyli się tym że mają dużo klientów i czasem linie mają przeciążone. W styczniu spłacam ostatnią ratę i już jestem dogadany na wzięcie kolejnej pożyczki. W moim przypadku firma okazała się fair. Powodzenia życzę!

Guest Michał

Z tą linią to rzeczywiście mają coś nie tak, bo cały dzień próbowałem i dopiero wieczorem udało mi się złożyć ofertę. Jak na razie wszystko wygląda ok. Czekam na inwestora. Mam nadzieję, że coś z tego będzie bo mam już dosyć szukania i proszenia się o pieniądze.

Guest Mardok

Próbowalem w większości takich firm i niestety większośc to oszuści i naciągacze. W Maju trafiłem na stronę exit pozyczki i mimo tego ze nie wierzyłem to złożylem oferte mając nóż na gardle. Nie miałem problemu z dodzwonieniem się ale czekałem długo na zainteresowanie moją ofertą. Do spłąty zostało mi jeszcze 6 miesięcy tylko że znów potrzebuje zastrzyku gotówki. Czy ktoś z Was próbował wziąść drugą pożyczkę podczas płacenia pierwszej?

Guest Ryszard

Ja też mam taki sam problem, nie spłaciłem jeszcze połowy pierwszej pożyczki i potrzebuje gotówki a nigdzie na stronie nie jest sprecyzowane czy można mieć kilka pożyczek zaciągniętych naraz. Jeśli ktoś miał podobny problem proszę o odpowiedż

Guest Mucha

a jak wygląda oprocentowanie tych pozyczek i ile czeba czekac?

Oprocentowanie ustalasz sobie sam. Moja pożyczka jest na 18% a kolejna ma być jeszcze tańsza 

Guest Barbara

Witam.

Mogę rozwiać część wątpliwości tym, którzy widzą, że oferty "znikają". Owszem, dzieje się tak również dlatego, że po upływie 30 dni oferty są usuwane przez administratora ze strony. Ja niestety nic nie dostałam, poza poniesionymi kosztami rozmowy. Wyróżniłam ofertę, mówiłam, że zabezpieczeniem może być samochód, a Pani tego nie zapisała, co prawda podwyższyła oprocentowanie, ale nic mi kontakt z EXIT nie dał. Czyli tylko EXIT.

Guest Beatka

Ja również wyróżniłam ofertę i całe szczęście udało mi się uzyskać kwotę o jaką zabiegałam. Ja mogę polecić portal exit pożyczki.

Guest Danusia77

Witam.

Mogę rozwiać część wątpliwości tym, którzy widzą, że oferty "znikają". Owszem, dzieje się tak również dlatego, że po upływie 30 dni oferty są usuwane przez administratora ze strony. Ja niestety nic nie dostałam, poza poniesionymi kosztami rozmowy. Wyróżniłam ofertę, mówiłam, że zabezpieczeniem może być samochód, a Pani tego nie zapisała, co prawda podwyższyła oprocentowanie, ale nic mi kontakt z EXIT nie dał. Czyli tylko EXIT.

Ja również na początku złożyłam oferte tzw. na procent ale po tygodniu zmieniłam i dałam pod zastaw auto. W 3 dni po tym moja oferta została podjeta wiec pewnie zalezy to wszystko od kwoty i oprocentowania pozyczki

Do wszystkich tych, którzy "dostali" pożyczkę. Czemu KAŻDY, kto dostał tam pożyczkę jest niezarejestrowany na forum i wpada pochwalić się tym, ile dostał? Jeżeli jest telefon, na który TRZEBA zadzwonić a minuta połączenia to koszt z taryfy premium to odpuście sobie te pożyczki. Więcej na rozmowy stracicie, niż wam przyznają. Wielu ludzi, którzy naprawdę szukają rozwiązania czytają póżniej te bzdury i płaci wielkie sumy za "słuchanie muzyczki". Paranoja.

Guest Mucha

Do wszystkich tych, którzy "dostali" pożyczkę. Czemu KAŻDY, kto dostał tam pożyczkę jest niezarejestrowany na forum i wpada pochwalić się tym, ile dostał? Jeżeli jest telefon, na który TRZEBA zadzwonić a minuta połączenia to koszt z taryfy premium to odpuście sobie te pożyczki. Więcej na rozmowy stracicie, niż wam przyznają. Wielu ludzi, którzy naprawdę szukają rozwiązania czytają póżniej te bzdury i płaci wielkie sumy za "słuchanie muzyczki". Paranoja.

A może właśnie dlatego, że szukaliśmy bardzo długo i w końcu się udało. Niektórzy mają  w sobie odrobinę życzliwości której w Naszym kraju brakuje i chcą pomóc następnym którym świat się wali. Gdyby nie wpisy na forum też pewnie nie chciałabym słyszeć o takiej firmie, ale zaryzykowałam i się udało. Najlepiej pisać że wszystko jest złe, krytykować innych nie znając ich oraz ich sytuacji w jakiej znależli się w życiu. pozyczkamaxx piszesz tak bo reklamujesz inną firme. Trzeba bylo zrobic to w jakis inny cywilizowany sposób a nie obrażając innych użytkowników. To jest dopiero paranoja.

Guest Beatka

Według mnie po to właśnie jest forum, żeby sobie pomagać i wymieniać spostrzeżeniami. Wiadomo, że w sieci najlepiej wszystko hejtować ale kto będzie miał wyciągnąć z tego coś pozytywnego ten wyciągnie.

Guest Dyrektor

A ja też się pochwale...otrzymałem 20 tys. na 36 msc i wszystko trwało tylko 3 dni. Kto nie próbuje ten nie ma :)