vvolny 0 Report post Posted July 15, 2014 lepiej zainteresować się ofertą banków niż jakiś firm. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Andrzej Report post Posted July 29, 2014 A w jaki sposób podpisywana jest umowa? Kurier czy tak jak te pożyczki w domu klienta? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Andrzej Report post Posted July 29, 2014 Tylko że banki nie dadzą tym co mają spaprany bik i niski scoring nie mówiąc o big info monitor a dodatkowo przykręciły śrubę. Share this post Link to post Share on other sites
Guest ANNIA Report post Posted August 19, 2014 CZY DOSTALISCIE MAILA POTWIERDZJACEGO ZŁOZENIE WNIOSKU I CZY WPŁACALISCIE Share this post Link to post Share on other sites
Guest marysia73 Report post Posted September 15, 2014 zlozylam oferte w piatek i czekam na podjecie oferty. umowa ma byc podpisana w miejscu dogodnym dla mnie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest mario Report post Posted September 22, 2014 Jak długo składała pani wniosek przez telefon? Share this post Link to post Share on other sites
Guest marysia73 Report post Posted September 25, 2014 cała rozmowa trwala jakies 15min kobieta z ktora rozmawialam byla bardzo konkretna. dzisiaj moja oferta zostala podjeta i czekam na telefon z ich strony. mam nadzieje ze teraz juz szybko pojdzie. Share this post Link to post Share on other sites
Finane 0 Report post Posted September 26, 2014 Ta firma nie udziela pożyczek, to serwis ogłoszeniowy. Serwis działa na zasadzie portalu ogłoszeniowego i bezpośrednio nie udziela pożyczek pozabankowych. Konsultanci nie są doradcami finansowymi, a kojarzą jedynie ze sobą Klientów i Inwestorów według ich ofert. Share this post Link to post Share on other sites
kredytpolska 0 Report post Posted October 10, 2014 To niszowa nieznana firma więc nie oczekujecie wiele Share this post Link to post Share on other sites
DominikaW 0 Report post Posted October 13, 2014 Dokładnie, to firma nieznana, więc nie wiem czy ryzykowałabym. Share this post Link to post Share on other sites
Guest tomek Report post Posted October 15, 2014 Oszuśi! zadzwoniłem na tą ich linie, 8min i nic tylko caly czas melodyjka w sluchawce. naciacze jak reszta Share this post Link to post Share on other sites
Guest Mucha Report post Posted December 22, 2014 Ja też kilka miesięcy temu długo czekałem aż ktoś łaskawie odbierze ale koniec końców się udało. Tłumaczyli się tym że mają dużo klientów i czasem linie mają przeciążone. W styczniu spłacam ostatnią ratę i już jestem dogadany na wzięcie kolejnej pożyczki. W moim przypadku firma okazała się fair. Powodzenia życzę! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Michał Report post Posted December 31, 2014 Z tą linią to rzeczywiście mają coś nie tak, bo cały dzień próbowałem i dopiero wieczorem udało mi się złożyć ofertę. Jak na razie wszystko wygląda ok. Czekam na inwestora. Mam nadzieję, że coś z tego będzie bo mam już dosyć szukania i proszenia się o pieniądze. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Mardok Report post Posted December 31, 2014 Próbowalem w większości takich firm i niestety większośc to oszuści i naciągacze. W Maju trafiłem na stronę exit pozyczki i mimo tego ze nie wierzyłem to złożylem oferte mając nóż na gardle. Nie miałem problemu z dodzwonieniem się ale czekałem długo na zainteresowanie moją ofertą. Do spłąty zostało mi jeszcze 6 miesięcy tylko że znów potrzebuje zastrzyku gotówki. Czy ktoś z Was próbował wziąść drugą pożyczkę podczas płacenia pierwszej? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ryszard Report post Posted January 2, 2015 Ja też mam taki sam problem, nie spłaciłem jeszcze połowy pierwszej pożyczki i potrzebuje gotówki a nigdzie na stronie nie jest sprecyzowane czy można mieć kilka pożyczek zaciągniętych naraz. Jeśli ktoś miał podobny problem proszę o odpowiedż Share this post Link to post Share on other sites
Guest KOSA Report post Posted January 2, 2015 a jak wygląda oprocentowanie tych pozyczek i ile czeba czekac? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Mucha Report post Posted January 5, 2015 a jak wygląda oprocentowanie tych pozyczek i ile czeba czekac? Oprocentowanie ustalasz sobie sam. Moja pożyczka jest na 18% a kolejna ma być jeszcze tańsza Share this post Link to post Share on other sites
Guest Barbara Report post Posted January 8, 2015 Witam. Mogę rozwiać część wątpliwości tym, którzy widzą, że oferty "znikają". Owszem, dzieje się tak również dlatego, że po upływie 30 dni oferty są usuwane przez administratora ze strony. Ja niestety nic nie dostałam, poza poniesionymi kosztami rozmowy. Wyróżniłam ofertę, mówiłam, że zabezpieczeniem może być samochód, a Pani tego nie zapisała, co prawda podwyższyła oprocentowanie, ale nic mi kontakt z EXIT nie dał. Czyli tylko EXIT. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Beatka Report post Posted January 9, 2015 Ja również wyróżniłam ofertę i całe szczęście udało mi się uzyskać kwotę o jaką zabiegałam. Ja mogę polecić portal exit pożyczki. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Danusia77 Report post Posted January 9, 2015 Witam. Mogę rozwiać część wątpliwości tym, którzy widzą, że oferty "znikają". Owszem, dzieje się tak również dlatego, że po upływie 30 dni oferty są usuwane przez administratora ze strony. Ja niestety nic nie dostałam, poza poniesionymi kosztami rozmowy. Wyróżniłam ofertę, mówiłam, że zabezpieczeniem może być samochód, a Pani tego nie zapisała, co prawda podwyższyła oprocentowanie, ale nic mi kontakt z EXIT nie dał. Czyli tylko EXIT. Ja również na początku złożyłam oferte tzw. na procent ale po tygodniu zmieniłam i dałam pod zastaw auto. W 3 dni po tym moja oferta została podjeta wiec pewnie zalezy to wszystko od kwoty i oprocentowania pozyczki Share this post Link to post Share on other sites
pozyczkamaxx 1 Report post Posted January 10, 2015 Do wszystkich tych, którzy "dostali" pożyczkę. Czemu KAŻDY, kto dostał tam pożyczkę jest niezarejestrowany na forum i wpada pochwalić się tym, ile dostał? Jeżeli jest telefon, na który TRZEBA zadzwonić a minuta połączenia to koszt z taryfy premium to odpuście sobie te pożyczki. Więcej na rozmowy stracicie, niż wam przyznają. Wielu ludzi, którzy naprawdę szukają rozwiązania czytają póżniej te bzdury i płaci wielkie sumy za "słuchanie muzyczki". Paranoja. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Mucha Report post Posted January 10, 2015 Do wszystkich tych, którzy "dostali" pożyczkę. Czemu KAŻDY, kto dostał tam pożyczkę jest niezarejestrowany na forum i wpada pochwalić się tym, ile dostał? Jeżeli jest telefon, na który TRZEBA zadzwonić a minuta połączenia to koszt z taryfy premium to odpuście sobie te pożyczki. Więcej na rozmowy stracicie, niż wam przyznają. Wielu ludzi, którzy naprawdę szukają rozwiązania czytają póżniej te bzdury i płaci wielkie sumy za "słuchanie muzyczki". Paranoja. A może właśnie dlatego, że szukaliśmy bardzo długo i w końcu się udało. Niektórzy mają w sobie odrobinę życzliwości której w Naszym kraju brakuje i chcą pomóc następnym którym świat się wali. Gdyby nie wpisy na forum też pewnie nie chciałabym słyszeć o takiej firmie, ale zaryzykowałam i się udało. Najlepiej pisać że wszystko jest złe, krytykować innych nie znając ich oraz ich sytuacji w jakiej znależli się w życiu. pozyczkamaxx piszesz tak bo reklamujesz inną firme. Trzeba bylo zrobic to w jakis inny cywilizowany sposób a nie obrażając innych użytkowników. To jest dopiero paranoja. Share this post Link to post Share on other sites
kredytpolska 0 Report post Posted January 10, 2015 @pozyczkamaxx .... to się nazywa agresywny marketing szeptany... hahahahaha Share this post Link to post Share on other sites
Guest Beatka Report post Posted January 12, 2015 Według mnie po to właśnie jest forum, żeby sobie pomagać i wymieniać spostrzeżeniami. Wiadomo, że w sieci najlepiej wszystko hejtować ale kto będzie miał wyciągnąć z tego coś pozytywnego ten wyciągnie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Dyrektor Report post Posted January 15, 2015 A ja też się pochwale...otrzymałem 20 tys. na 36 msc i wszystko trwało tylko 3 dni. Kto nie próbuje ten nie ma Share this post Link to post Share on other sites