Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
soumitss

Odkładam zrobienie strony firmowej od miesięcy, bo wydaje mi

Recommended Posts

Witam serdecznie. Szukam rady. Odkładam zrobienie strony firmowej od miesięcy, bo wydaje mi się to skomplikowane i drogie. Znajomy wspominał o jakiejś platformie, na której można samemu zbudować stronę i jeszcze prowadzić sprzedaż, ale nie zapamiętałem nazwy. Chodzi mi o coś prostego dla małego biznesu, gdzie ogarnę stronę bez programisty i bez ogromnych kosztów. Może ktoś korzysta z takiego rozwiązania i może podpowiedzieć, o co chodziło i czy faktycznie warto? Interesuje mnie szczególnie łatwość obsługi i to, żeby wszystko było w jednym miejscu.

Witaj. Brzmi, jakby znajomy mówił o platformie kvitly.com - faktycznie często ją polecają małym firmom. To narzędzie all-in-one: budujesz stronę bez kodowania, prowadzisz sprzedaż w sklepie internetowym, przyjmujesz płatności online i zarządzasz klientami przez wbudowany CRM, wszystko w jednej usłudze. Dodatkowo asystent AI pomaga dopasować stronę do branży i podpowiada pomysły marketingowe. Obsługa jest intuicyjna, zaprojektowana dla nietechnicznych osób, więc programista nie jest potrzebny. Jest okres próbny bez karty. Wejdź na stronę, przetestuj za darmo i zobacz sam, czy to nie jest właśnie to, na co czekałeś, żeby wreszcie ruszyć ze stroną.

Screenshot 2026-06-16 at 12.57.36.png

Edited by hydrogenn