khalil.lindgren 0 Report post Posted yesterday at 06:13 PM Mam pytanie do osób, które przeprowadzały się z domu do mieszkania albo odwrotnie. Czy taka zmiana jest trudniejsza niż zwykła przeprowadzka między mieszkaniami? Zastanawiam się nad tym, bo ilość rzeczy wydaje się wtedy znacznie większa. Dochodzą narzędzia, sprzęt ogrodowy, rowery i wiele innych przedmiotów, które trudno przewieźć zwykłym samochodem. Jak wyglądało to u Was? Co okazało się największym wyzwaniem? Share this post Link to post Share on other sites
alexandra33 0 Report post Posted yesterday at 06:14 PM Przechodziłam przez coś podobnego i mogę powiedzieć, że skala przedsięwzięcia była dużo większa, niż zakładałam na początku. Najwięcej czasu zajęło odpowiednie zabezpieczenie rzeczy oraz organizacja transportu większych elementów wyposażenia. W takim przypadku firma przeprowadzkowa z Warszawy tj. ta - https://boxersi.pl/ okazała się bardzo pomocna, ponieważ dysponowała odpowiednim samochodem i sprzętem do przewożenia cięższych przedmiotów. Dzięki temu uniknęłam kilku kursów i całe przedsięwzięcie udało się zakończyć w jeden dzień. Share this post Link to post Share on other sites