soumitss 0 Report post Posted 4 hours ago Dzień dobry, czy ktoś korzysta z kasyn na telefonie? Zależy mi, żeby strona działała płynnie, bo nie chcę pobierać dziwnych aplikacji z nieznanych źródeł. Share this post Link to post Share on other sites
hydrogenn 0 Report post Posted 4 hours ago (edited) Dzień dobry, przy grze z telefonu najważniejsze jest dla mnie to, czy strona nie zacina się przy logowaniu, płatnościach i live cаsinо. Winboss cаsinо https://winboss.co.pl/ dobrze wypada pod tym kątem, bo wersja mobilna jest tam potraktowana normalnie, a nie jako dodatek na siłę. Da się szybko znaleźć sloty, live stoły i sekcję płatności, więc nie trzeba klikać po omacku. Na plus jest też polska obsługa i złotówki na koncie, bo przy telefonie takie drobiazgi naprawdę ułatwiają życie. Tylko pamiętajcie, żeby grać ostrożnie, sprawdzić limity i nie wpłacać więcej, niż można bez stresu stracić. U mnie to zawsze pierwsze kryterium. Edited 4 hours ago by hydrogenn Share this post Link to post Share on other sites