lepidolite 0 Report post Posted June 2 Nie każdy ma czas na samodzielne poszukiwanie nieruchomości. To proces wymagający zaangażowania i cierpliwości. Właśnie dlatego nieruchomości Wrocław często są wybierane z pomocą specjalistów. To wygodne rozwiązanie. Share this post Link to post Share on other sites
ramana 2 Report post Posted June 13 Jeśli chodzi o Wrocław to ciekawie prezentuje się osiedle Atal Grabiszyn powstające przy ul. Grochowej. Podoba mi się przede wszystkim lokalizacja, bo w pobliżu są sklepy, szkoły, restauracje i centrum handlowe, a do Rynku można dojechać w kilkanaście minut. Share this post Link to post Share on other sites
igaa 0 Report post Posted yesterday at 08:08 AM Moja siostra planuje w najbliższym czasie spieniężyć działkę oraz stare mieszkanie po dziadkach i szuka jakiegoś sprawdzonego, rzetelnego źródła informacji o aktualnych trendach na rynku oraz bezpiecznym przeprowadzaniu takich transakcji. Ja staram się jej pomóc w wolnym czasie i przeglądam sieć. Wpadła mi w oko ta witryna: https://wnieruchomosci.pl/ i baza artykułów wygląda na naprawdę ogromną. Znacie ten portal? Czy ich analizy i porady są przydatne dla laika? Share this post Link to post Share on other sites
RosyCloud79 0 Report post Posted 13 hours ago Przy nieruchomościach faktycznie warto dobrze przygotować się do zakupu lub sprzedaży. Rynek potrafi być dość skomplikowany, a ceny i trendy zmieniają się w zależności od lokalizacji. Dobrze jest porównać kilka źródeł informacji i w razie potrzeby skonsultować się z kimś bardziej doświadczonym. Share this post Link to post Share on other sites