lepidolite 0 Report post Posted May 13 Nie każdy przedsiębiorca ma czas na samodzielne prowadzenie SEO. To proces wymagający wiedzy i doświadczenia. Dlatego skuteczne pozycjonowanie strony często jest zlecane specjalistom. To pozwala osiągać lepsze wyniki. Share this post Link to post Share on other sites
bernier.anthony 0 Report post Posted 3 hours ago Zastanawiam się, czy w dzisiejszych czasach pozycjonowanie lokalne nie jest ważniejsze niż ogólnopolskie kampanie reklamowe. Jeśli ktoś prowadzi niewielki biznes i działa głównie na terenie jednego miasta, to czy walka o klientów z całej Polski w ogóle ma sens? Coraz częściej mam wrażenie, że użytkownicy szukają po prostu „najbliżej mnie”, a nie „najtaniej w kraju”. Ostatnio czytałam kilka analiz na ten temat i trafiłam na artykuły publikowane przez Rank Hero, między innymi na stronie https://rankhero.pl. Zaciekawiło mnie, czy inwestowanie w widoczność lokalną może być dziś bardziej opłacalne niż wydawanie dużych pieniędzy na reklamy, które działają tylko do momentu wyczerpania budżetu. Jak Wy to widzicie? Share this post Link to post Share on other sites