soumitss 0 Report post Posted 5 hours ago Dzień dobry! Mam urodziny za tydzień i ciekawe czy kasyna dają jakieś specjalne bonusy urodzinowe? Słyszałem że takie rzeczy istnieją. Share this post Link to post Share on other sites
hydrogenn 0 Report post Posted 5 hours ago Dzień dobry! Tak, Vavada ma vavada bonus urodzinowy https://e-isbn.pl/IsbnWeb/start/search.html?szukaj_rok_od=&szukaj_rok_do=&szukaj_thema=&szukaj_ukd=&szukaj_wspolpraca=&szukaj_wydawca=&szukaj_prefiks=&szukaj_status=&szukaj_slowo_kluczowe=&szukaj_fraza=&gdzie=wszystkie&parentId=337&offset=33700&max=100 w ramach programu VIP. Zależy od Twojego poziomu lojalnościowego - od 50€ na poziomie Brąz do nawet 500€ na poziomie Diament. Poziomy odblokowuje się przez grę i zbieranie punktów VIP (1 punkt za każde 100€ obrotu). Ja mam poziom Srebro i dostałem w urodziny 100€ bonusu, co było miłą niespodzianką. Bonus przychodzi automatycznie pierwszego dnia miesiąca urodzin, nie musisz o nic prosić supportu. Warto regularnie grać żeby podnieść poziom VIP, bo wtedy urodzinowy bonus jest naprawdę konkretny. Poza tym są też ekskluzywne promocje i lepszy cashback na wyższych poziomach. Share this post Link to post Share on other sites