wujas 1 Report post Posted 10 hours ago Ja mogę Wam polecić skorzystać z pomocy od https://poza-schematem.com/ W tym miejscu prowadzą psychoterapię w nurcie psychodynamicznym. Jest to bardzo skuteczna metoda w leczeniu depresji, zaburzeń lękowych, obsesyjno – kompulsyjnych, pod postacią somatyczną, traumy, niskiego poczucia wartości, lęku przed odrzuceniem, zaburzeń odżywiania i zaburzeń osobowości. Jestem pewna że z ich pomocą osiągniecie zamierzony cel. Share this post Link to post Share on other sites
ClompyTwix31 0 Report post Posted 7 hours ago Dzięki za polecenie! Psychoterapia w nurcie psychodynamicznym faktycznie może być bardzo skuteczna przy różnych problemach emocjonalnych i psychicznych. Fajnie, że podkreślasz zakres terapii – dzięki temu łatwiej ocenić, czy dana metoda będzie odpowiednia dla danej osoby. Share this post Link to post Share on other sites
Dzięki za polecenie! Psychoterapia w nurcie psychodynamicznym faktycznie może być bardzo skuteczna przy różnych problemach emocjonalnych i psychicznych. Fajnie, że podkreślasz zakres terapii – dzięki temu łatwiej ocenić, czy dana metoda będzie odpowiednia dla danej osoby.
Spaniel 0 Report post Posted 4 minutes ago Ja też dziękuję za polecenie Share this post Link to post Share on other sites