KubaWariat 0 Report post Posted 7 hours ago Muszę zweryfikować konto przed pierwszą wypłatą i trochę się cykam wysyłać zdjęcia dowodu. Na co uważać, żeby nikt nie wykorzystał moich danych? Czy mogę coś zamazać na zdjęciu? Ile czasu zazwyczaj zajmuje im sprawdzenie takich dokumentów i czy często zdarza się, że odrzucają fotki bez podania wyraźnej przyczyny? Chcę mieć to już z głowy, żeby móc spokojnie wypłacić moją wygraną na konto i nie czekać na to tygodniami. Share this post Link to post Share on other sites
OgnistyFeniks 0 Report post Posted 7 hours ago Weryfikacja to standardowa procedura i nie ma się czego bać, jeśli robisz to w zaufanym miejscu, a vulkanspielede.com dba o bezpieczeństwo danych na najwyższym poziomie. Moja rada to zrobienie wyraźnych, jasnych zdjęć wszystkich rogów dokumentu - to najczęstszy powód odrzuceń, że kawałek dowodu jest ucięty albo jest odblask od lampy błyskowej. Możesz bezpiecznie zakryć niektóre wrażliwe dane, o ile regulamin na to pozwala, ale zazwyczaj im czytelniejsze zdjęcie, tym szybciej przechodzi proces. U nich weryfikacja trwa zazwyczaj od kilku godzin do maksymalnie doby, co jest świetnym wynikiem na tle konkurencji. Ja wysłałem fotki zrobione telefonem przy świetle dziennym i przeszły za pierwszym razem bez żadnych pytań. Wszystko przesyłasz przez bezpieczny panel na stronie, więc nie lata to nigdzie po mailach. W tym kasynie szanują Twoją prywatność i stosują nowoczesne szyfrowanie, więc Twoje dane są bezpieczne jak w banku. Po zatwierdzeniu profilu status zmienia się na zweryfikowany i od tego momentu wypłaty idą już błyskawicznie. Warto to zrobić od razu po rejestracji, nawet jak jeszcze nic nie wygrałeś, żeby potem nie tracić czasu na formalności. To bardzo rzetelna firma i widać, że zależy im na sprawnym procesowaniu graczy, a nie na piętrzeniu problemów przed wypłatą środków. Share this post Link to post Share on other sites