Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Mixon

Hotel White – Krynica Morska

Recommended Posts

Hotel White w Krynicy Morskiej to przestrzeń, w której można odetchnąć pełnią nadmorskiego powietrza i cieszyć się ciszą natury. Otaczający sosnowy las nadaje miejscu niezwykły klimat, a bliskość plaży pozwala na beztroski wypoczynek o każdej porze dnia. Wnętrza hotelu zachwycają czystością i funkcjonalnością – w każdym pokoju znajduje się łazienka, telewizor, zestaw do kawy i herbaty oraz przytulny kącik wypoczynkowy. Dla rodzin przygotowano przestronne apartamenty, a dla dzieci plac zabaw. Goście mogą liczyć na Wi-Fi, parking oraz dodatkowe udogodnienia, takie jak wypożyczalnia rowerów.
Hotel White – Krynica Morska
Wizytówka Google: Hotel White – Krynica Morska
Adres: Korczaka 5, 82-120 Krynica Morska
Telefon: 55 246 82 39

Byliśmy z rodziną w Poznaniu na kilka dni i szczerze mówiąc hotel by nas zmęczył, dzieci potrzebują przestrzeni, a my trochę prywatności. Zatrzymaliśmy się w Apartamentach Browar Old Town Poznań - apartamenty poznań i to był świetny wybór.

Mąż przymierza się do kupna kilku telewizorów do naszego małego hotelu i pytał mnie, czy zwykłe z marketu nie wystarczą. Zaczęłam szukać i trafiłam na to: https://appgreat.pl/telewizory-hotelowe-vs-domowe-funkcje-koszty-porownanie/ – czytałam i czytałam, bo naprawdę jest tam sporo konkretów. Macie może doświadczenie z tym tematem? Czy faktycznie warto dopłacać do tych dedykowanych modeli?