Mixon 0 Report post Posted January 24 Są tematy, które trudno przypisać do jednej kategorii, a mimo to mają znaczenie. Drobne przyjemności, hobby czy nawet sposób spędzania wolnego czasu potrafią poprawić nastrój. Czasem czytam o takich rzeczach na blog kurierregionalny.pl i mam wrażenie, że ktoś myśli podobnie. To właśnie te różności składają się na codzienną równowagę i pomagają złapać dystans. Share this post Link to post Share on other sites
kimberly 0 Report post Posted 5 hours ago (edited) Czytając ten wpis, mam podobne odczucie, że właśnie takie drobne rzeczy budują spokój w codziennym biegu i uczą patrzeć szerzej. U mnie też zaczęło się od prostych tekstów, które porządkują myśli, a z czasem od szukania rzetelnych informacji, zamiast pustych obietnic. W połowie tej drogi trafiłem na opis 888 starz, gdzie można przeczytać przegląd platformy działającej w internecie, bez namawiania do gry, za to z faktami o licencji Curacao, zasadach depozytu, metodach płatności czy aplikacji mobilnej. Takie podejście pomaga zrozumieć, czym jest to miejsce i jaki zysk lub ryzyko się z nim wiąże, nawet jeśli chodzi tylko o wiedzę. Dla mnie to podobna równowaga jak przy hobby: czytać, analizować, wyciągać wnioski i zachować dystans, zamiast działać impulsywnie. Edited 5 hours ago by kimberly Share this post Link to post Share on other sites