Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Margot

Meble na wymiar

Recommended Posts

Cześć wszystkim!

Stoję przed sporym wyzwaniem - urządzam mieszkanie w Krakowie i szukam wykonawcy, który specjalizuje się w nowoczesnych meblach na wymiar. Zależy mi na czymś więcej niż tylko „standardowych szafkach”. Szukam firmy, która potrafi doradzić w kwestii materiałów, oświetlenia i ergonomii, żeby całość była nie tylko ładna, ale i praktyczna (szczególnie w kuchni).

Wstępnie wpadło mi w oko PJStudio. Ich portfolio wygląda bardzo profesjonalnie i widać tam dbałość o detale, na których mi zależy. Czy ktoś z Was współpracował z nimi przy większych projektach w Krakowie lub okolicach?

Ciekawa jestem Waszych opinii - jak oceniacie kontakt, terminowość i przede wszystkim montaż? A może macie inne sprawdzone miejsca, które oferują podobny poziom designu i solidne wykonanie? Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki, bo przy takim budżecie nie chciałabym zaliczyć wtopy.