Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
KubaWariat

Jaki prezent kulinarny dla szefa

Recommended Posts

Muszę kupić jakiś elegancki prezent dla szefa, który uwielbia dobre jedzenie i gotowanie. Myślałem o jakimś zestawie delikatesowym, może coś z rybami albo kawiorem, bo wiem, że to lubi. Nie chcę kupować alkoholu, bo to oklepane, wolałbym coś bardziej wyszukanego. Możecie polecić coś, co wygląda ekskluzywnie i na pewno będzie dobrej jakości? Budżet mam dość elastyczny.

Jak szef lubi gotować i jeść, to zestaw z kawiorem będzie strzałem w dziesiątkę, to zawsze kojarzy się z luksusem. Zobacz sobie ofertę tutaj, bo mają gotowe zestawy albo możesz sam skompletować np. puszkę czarnego kawioru i do tego słoik czerwonego. To wygląda bardzo prestiżowo, zwłaszcza te czarne puszki z bieługą czy jesiotrem, mają taką złotą obwódkę, no klasa sama w sobie. Do tego możesz dorzucić np. wędzonego łososia albo pstrąga, też mają w ofercie takie filety premium. Taki prezent pokazuje, że się postarałeś, a nie kupiłeś pierwszą lepszą bombonierkę. Smakowo też jest przepaść między tym a marketem, więc szef na pewno doceni, że to produkt z górnej półki. Ja bym szedł w ten kierunek, to bardzo bezpieczny i elegancki wybór.

Brzmi to świetnie, faktycznie te puszki wyglądają bardzo profesjonalnie. Złożę taki mały zestaw degustacyjny z różnych rodzajów. Szef na pewno będzie zadowolony z takiego smakołyku.