KubaWariat 0 Report post Posted yesterday at 12:35 PM Muszę kupić jakiś elegancki prezent dla szefa, który uwielbia dobre jedzenie i gotowanie. Myślałem o jakimś zestawie delikatesowym, może coś z rybami albo kawiorem, bo wiem, że to lubi. Nie chcę kupować alkoholu, bo to oklepane, wolałbym coś bardziej wyszukanego. Możecie polecić coś, co wygląda ekskluzywnie i na pewno będzie dobrej jakości? Budżet mam dość elastyczny. Share this post Link to post Share on other sites
OgnistyFeniks 0 Report post Posted yesterday at 12:42 PM Jak szef lubi gotować i jeść, to zestaw z kawiorem będzie strzałem w dziesiątkę, to zawsze kojarzy się z luksusem. Zobacz sobie ofertę tutaj, bo mają gotowe zestawy albo możesz sam skompletować np. puszkę czarnego kawioru i do tego słoik czerwonego. To wygląda bardzo prestiżowo, zwłaszcza te czarne puszki z bieługą czy jesiotrem, mają taką złotą obwódkę, no klasa sama w sobie. Do tego możesz dorzucić np. wędzonego łososia albo pstrąga, też mają w ofercie takie filety premium. Taki prezent pokazuje, że się postarałeś, a nie kupiłeś pierwszą lepszą bombonierkę. Smakowo też jest przepaść między tym a marketem, więc szef na pewno doceni, że to produkt z górnej półki. Ja bym szedł w ten kierunek, to bardzo bezpieczny i elegancki wybór. Share this post Link to post Share on other sites
KubaWariat 0 Report post Posted yesterday at 12:50 PM Brzmi to świetnie, faktycznie te puszki wyglądają bardzo profesjonalnie. Złożę taki mały zestaw degustacyjny z różnych rodzajów. Szef na pewno będzie zadowolony z takiego smakołyku. Share this post Link to post Share on other sites