Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
wujas

przyjazne przedszkole

Recommended Posts

Z własnego doświadczenia mogę Wam polecić wybrać przedszkole https://minimadagaskar.pl/  W tym miejscu pracują według programu wychowawczo-edukacyjnego zgodnego z MEN, który obejmuje wszystkie sfery rozwojowe dziecka poprzez edukację językową, matematyczną, przyrodniczą, artystyczną, moralno-społeczną oraz zdrowotną.  Nie boją się wyzwań i ciągle pracują nad swoimi umiejętnościami osobistymi i zawodowymi. Warto dodać również że przywiązują dużą wagę do tworzenia ciepłej, serdecznej atmosfery. Jestem pewna że Wasze dziecko będzie czuło się u nich szczęśliwe. 

Decydując o wyborze przedszkola dla dziecka, warto skupić się na miejscu, które oferuje wszechstronne wsparcie rozwoju. Wzbogacenie codziennych zajęć o warsztaty artystyczne czy teatralne może zdziałać cuda dla małych odkrywców. Jeśli poszukujesz takiego przedszkola, które promuje holistyczny rozwój maluchów, warto zerknąć na: http://www.alaikot.pl/.

U nas największy stres związany z przedszkolem był chyba przed rozpoczęciem, a później okazało się, że dziecko zaadaptowało się znacznie szybciej, niż się spodziewałam. Czasem rodzice przeżywają to bardziej niż maluchy.

Kameralna opieka i autorski program. Czym kierować się przy weryfikacji placówek dla najmłodszych?