Mixon 0 Report post Posted September 20 Dla jednych samochód to tylko środek transportu, dla innych – pasja i oczko w głowie. Niezależnie od podejścia, wszyscy chcą, by auto było sprawne i bezpieczne. Szyba odgrywa tu kluczową rolę, bo odpowiada za widoczność, ochronę oraz komfort jazdy. W Rzeszowie kierowcy doceniają usługi Euro-Glas, gdzie doświadczeni specjaliści potrafią sprawnie i skutecznie zająć się każdym problemem. Dzięki temu właściciele aut mogą szybko wrócić do codziennego użytkowania swoich pojazdów. Euro-Glas Szyby samochodowe Wizytówka Google: Euro-Glas Szyby samochodowe Adres: Lwowska 76A, 35-301 Rzeszów Telefon: 17 858 52 25 Godziny: poniedziałek: 08:00–17:00 wtorek: 08:00–17:00 środa: 08:00–17:00 czwartek: 08:00–17:00 piątek: 08:00–17:00 sobota: 09:00–14:00 niedziela: Zamknięte Share this post Link to post Share on other sites
sonecka 0 Report post Posted September 24 Trafiłam na artykuł – https://motorzecz.pl/jak-czesto-powinno-sie-myc-samochod_jlws.a – i trochę mnie to rozbawiło, bo ja zawsze czekam, aż auto samo „krzyczy” o mycie. Ale w sumie mają rację, że częściej to nie tylko dla wyglądu, ale też dla lakieru. Share this post Link to post Share on other sites