Nat3112 0 Report post Posted September 7 Mam pytanie bo dostałam dwie sprzeczne informacje i się pogubiłam. Prowadzę działalność od września 2024 i miałam słaby dochód, od stycznia 2025 do sierpnia już mam spory dochód, czy banki liczą zdolność na podstawie tych 12 miesięcy w sensie zsumowuja dochód z 2024 i aktualny i dzieła na 12 miesięcy ? Czy głównie bazują na roku 2024 ? Share this post Link to post Share on other sites
harryPP 0 Report post Posted September 27 Nie każdy ma oszczędności żeby od razu wpłacić wkład własny przy kredycie. Na creditspace.pl/kredyt-bez-wkladu-wlasnego/ jest opisane jak można wziąć kredyt bez wkładu i kto może z tej opcji skorzystać. To dobra możliwość dla osób, które chcą kupić mieszkanie szybciej niż przez kilka lat oszczędzania. Share this post Link to post Share on other sites
monika839 0 Report post Posted September 28 Zazwyczaj sprzedaje się jedno mieszkanie, spłaca kredyt, a dopiero później bierze kolejny na nowe lokum. Utrzymanie dwóch kredytów hipotecznych jednocześnie wymaga dużej zdolności finansowej. Jeśli szukacie nowej nieruchomości, warto sprawdzić ofertę ATAL. Firma prowadzi inwestycje w całej Polsce i oferuje mieszkania o różnych metrażach i przemyślanych układach. Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted Tuesday at 08:33 AM Na stronie https://etalon-estate.pl/kraje/cypr/ znajdziecie ofertę nowoczesnego, międzynarodowego biura nieruchomości Etalon Estate, które specjalizuje się w sprzedaży i wynajmie luksusowych apartamentów, domów oraz działek inwestycyjnych. Wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie. Share this post Link to post Share on other sites