Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Nat3112

Jdg a kredyt hipoteczny

Recommended Posts

Mam pytanie bo dostałam dwie sprzeczne informacje i się pogubiłam. Prowadzę działalność od września 2024 i miałam słaby dochód, od stycznia 2025 do sierpnia już mam spory dochód, czy banki liczą zdolność na podstawie tych 12 miesięcy w sensie zsumowuja dochód z 2024 i aktualny i dzieła na 12 miesięcy ? Czy głównie bazują na roku 2024 ?

Nie każdy ma oszczędności żeby od razu wpłacić wkład własny przy kredycie. Na creditspace.pl/kredyt-bez-wkladu-wlasnego/ jest opisane jak można wziąć kredyt bez wkładu i kto może z tej opcji skorzystać. To dobra możliwość dla osób, które chcą kupić mieszkanie szybciej niż przez kilka lat oszczędzania.

Zazwyczaj sprzedaje się jedno mieszkanie, spłaca kredyt, a dopiero później bierze kolejny na nowe lokum. Utrzymanie dwóch kredytów hipotecznych jednocześnie wymaga dużej zdolności finansowej. Jeśli szukacie nowej nieruchomości, warto sprawdzić ofertę ATAL. Firma prowadzi inwestycje w całej Polsce i oferuje mieszkania o różnych metrażach i przemyślanych układach.