harryPP 0 Report post Posted August 26, 2025 Wybór własnego domu to jedna z najważniejszych decyzji w życiu, dlatego coraz częściej stawia się na domy modułowe lubelskie - https://www.nawmar.pl/domy-modulowe . Takie rozwiązanie pozwala połączyć szybki czas realizacji z wysoką jakością wykonania. Domy modułowe są praktyczne, estetyczne i dostosowane do nowoczesnych standardów, a jednocześnie można je dopasować do indywidualnych potrzeb. Share this post Link to post Share on other sites
radzia 0 Report post Posted October 20, 2025 Mamy podobne przeżycia, nie chcę klasycznego domu, a coś, co będzie się wyróżniać i modułowe wydają mi się odpowiednim rozwiązaniem. Zastanawiam się, jak w praktyce sprawdza się domek modułowy MG 1 od Dream Mobil House. Na zdjęciach wygląda przestronnie i jasno, mimo że to niewielki metraż. Siedziba firmy mieści się w Warszawie, ul. Uczniowska 13 – może warto podjechać zobaczyć? Kontakt: 48 500 220 300, kontakt@dreammobilhouse.pl. Jak myślicie, da się tam realnie poczuć swobodę, czy to tylko efekt projektu? Share this post Link to post Share on other sites
elindgren 0 Report post Posted May 10 Domy szkieletowe na Śląsku coraz częściej pojawiają się w rozmowach osób planujących budowę własnego domu. Wydaje się, że wiele osób zaczyna doceniać szybkość realizacji i energooszczędność takich konstrukcji. Ciekawe jest też to, że technologia szkieletowa przestaje być kojarzona wyłącznie z domkami letniskowymi. Nowoczesne domy szkieletowe ze Śląska potrafią wyglądać bardzo nowocześnie i oferować wysoki komfort mieszkania przez cały rok. Share this post Link to post Share on other sites
JacekMol 0 Report post Posted July 26 Od dłuższego czasu planowałem stworzyć na działce wygodne miejsce do odpoczynku, ale nie chciałem stawiać tradycyjnego domku. Podczas szukania różnych opcji trafiłem na opcję kontenera na działkę od JDJ Kontenery. Dużym atutem okazała się możliwość dopasowania projektu do moich oczekiwań. Całość została solidnie wykonana, wnętrze jest funkcjonalne, a z obiektu korzystam praktycznie przez cały rok. To rozwiązanie, które naprawdę dobrze sprawdziło się w moim przypadku. Share this post Link to post Share on other sites