KubaWariat 0 Report post Posted Wednesday at 09:52 AM Chciałbym spróbować gier, gdzie losowania są bardzo częste, ale boję się, że będę gubił się z wynikami. Nie chcę co chwilę sprawdzać w różnych miejscach i tracić czasu. Jak to ogarniacie, żeby być zawsze na bieżąco? Share this post Link to post Share on other sites
OgnistyFeniks 0 Report post Posted Wednesday at 09:56 AM Najprościej wejść na https://szybkie600.pl i tam wszystko masz w jednym miejscu. Ja tak robię, bo przy losowaniach co kilka minut naprawdę łatwo coś przegapić. Strona jest przejrzysta – od razu widać najnowsze wyniki i nie trzeba się przeklikiwać przez reklamy czy inne zbędne rzeczy. Dodatkowo jest sekcja z archiwum, więc jak chcesz, możesz sprawdzić starsze losowania w wolnej chwili. Ja zaglądam tam kilka razy dziennie i zawsze wiem, na czym stoję. To najlepsze rozwiązanie, jakie znalazłem. Share this post Link to post Share on other sites
KubaWariat 0 Report post Posted Wednesday at 10:20 AM Dokładnie o coś takiego mi chodziło – szybki dostęp i wszystko w jednym miejscu. Super, że się podzieliłeś, na pewno będę korzystał. Dzięki za radę. Share this post Link to post Share on other sites