Margot 0 Report post Posted August 11 Cześć wszystkim, od jakiegoś czasu rozglądam się za nowym mieszkaniem w Gdańsku i przyznam, że oferta firmy Activa https://activa.pl/oferta/mieszkania-gdansk przykuła moją uwagę. Byłem już na jednej prezentacji i na pierwszy rzut oka wszystko wygląda bardzo dobrze – nowoczesne budynki, sensowne układy mieszkań, a ceny wydają się trochę niższe niż u niektórych konkurentów w podobnych lokalizacjach. Zastanawia mnie jednak, jak to wygląda w praktyce. Czy ktoś z Was kupił mieszkanie od tego dewelopera i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami? Interesuje mnie przede wszystkim jakość wykończenia (ściany, okna, instalacje), terminowość oddania mieszkań oraz to, jak wygląda kontakt z obsługą klienta w przypadku usterek po odbiorze. Widziałem, że mają kilka inwestycji w różnych częściach Gdańska – ja akurat patrzę na coś w spokojniejszej okolicy, ale z dobrym dojazdem do centrum. Czy faktycznie te opisy „blisko natury, ale z dobrą komunikacją” pokrywają się z rzeczywistością? Z góry dzięki za wszelkie opinie – wolę usłyszeć prawdę od mieszkańców niż tylko marketingowe opisy z ulotek. Share this post Link to post Share on other sites
elfii 0 Report post Posted Thursday at 03:05 PM Sprawdź oferty w sieci, na mieszkania na rynku pierwotnym Teraz nie brakuje różnych obniżek cen. Share this post Link to post Share on other sites
ramana 2 Report post Posted yesterday at 10:51 AM jak mowa o atrakcyjnych nieruchomościach to nie sposób nie wspomnieć o osiedlu w Gdańsku w pobliżu plaży w Stogach czyli osiedlu ATAL Zawiślańska Wille Miejskie, zapowiada się ono atrakcyjne i będzie to zdecydowanie prestiżowa inwestycja Share this post Link to post Share on other sites