Pewnik 0 Report post Posted August 1 Od jakiegoś czasu analizuję różne oferty pomocy drogowej działających na terenie Wieliczki. Nie chcę przepłacać, ale jednocześnie zależy mi na pełnym zakresie usług – holowanie, dowóz paliwa, rozruch, wymiana koła. Jedną z ciekawszych opcji, jaką znalazłem, jest https://autopomoc-krakow.pl/pomoc-drogowa-wieliczka/ – mają konkretną ofertę, bez ściemy, wszystko opisane i bez ukrytych opłat. Zastanawiam się tylko, czy rzeczywiście są tacy rzetelni, jak piszą. Może ktoś korzystał i może to potwierdzić? Share this post Link to post Share on other sites
radzia 0 Report post Posted 6 hours ago waria auta czy stłuczka zawsze budzą stres, a od dobrej organizacji zależy, jak szybko można wrócić na drogę. Dlatego kontakt, jakim jest sprawdzona pomoc drogowa może okazać się bezcenny. Ważne jest, by taka firma działała całą dobę i obsługiwała szeroki obszar, bo nigdy nie wiadomo, gdzie przydarzy się problem. Zdecydowanie lepiej być przygotowanym, niż później tracić czas i nerwy. Share this post Link to post Share on other sites