Mixon 0 Report post Posted yesterday at 03:54 AM (edited) Śniło mi się, że spotkałam mojego byłego partnera, rozmawialiśmy i wydawało się, jakby nic się nie zmieniło. Co to znaczy? Często sny o byłych partnerach nie oznaczają chęci powrotu, ale są związane z emocjami, które wciąż gdzieś w nas drzemią. Warto wtedy zastanowić się, jakie uczucia towarzyszyły temu snowi. Żal, tęsknota, a może ulga? Tu może pomóc analiza snów AI, która bierze pod uwagę emocjonalny kontekst snu i pozwala spojrzeć na niego bardziej obiektywnie. To narzędzie nie mówi ci, co masz czuć – po prostu pomaga zrozumieć, dlaczego śniło ci się właśnie to. Edited yesterday at 04:06 AM by Mixon Share this post Link to post Share on other sites
KredyciarzNerwowy40 4 Report post Posted yesterday at 09:50 AM Wspaniałe rzeczy tutaj dajecie. W moim przekonaniu to jest opcja naprawdę świetna. Takie rzeczy to jest naprawdę ten, który tak o tym wszystkim mysłi. Sny są ważne dla umysłu człowieka. _______________________________________ pracemagisterskiewroclaw.pl Share this post Link to post Share on other sites