PaniKapital 0 Report post Posted June 27 Szukam ekipy, która kompleksowo wykonuje remont mieszkania Warszawa – interesuje mnie pełna usługa, od instalacji po wykończenie. Ktoś ma sprawdzoną firmę? Share this post Link to post Share on other sites
WladcaCieni 0 Report post Posted June 28 U mnie remont mieszkania Warszawa realizowała firma Kowalbud i całość przebiegła bezproblemowo. Profesjonalne podejście, dokładność, stały kontakt i terminowe wykonanie wszystkich prac. Ekipa zajęła się wszystkim kompleksowo, więc nie musiałem szukać dodatkowych wykonawców. Share this post Link to post Share on other sites
yogi 0 Report post Posted June 29 (edited) Z pewnością trzeba także pomyśleć o wykończeniu domu. Myślę więc, że warto rzucić okiem na usługi remontowe Warszawa Wawer-Bud: https://www.wawerbud.pl/ . Jest to firma, która oferuje usługi remontowe i wykończeniowe. Na rynku działają od wielu lat. Edited June 29 by yogi Share this post Link to post Share on other sites
goya 0 Report post Posted Tuesday at 12:05 PM W dobie rosnących oczekiwań estetycznych i funkcjonalnych wobec przestrzeni łazienkowej, warto zaufać specjalistom – takim jak swiatlazienek.com.pl. Oferta sklepu pozwala urządzić łazienkę w zgodzie z najnowszymi trendami, nie rezygnując przy tym z wygody i ergonomii. Swiatlazienek.com.pl to partner w realizacji nawet najbardziej wymagających projektów. Share this post Link to post Share on other sites