PaniKapital 0 Report post Posted June 27 Szukam ekipy, która kompleksowo wykonuje remont mieszkania Warszawa – interesuje mnie pełna usługa, od instalacji po wykończenie. Ktoś ma sprawdzoną firmę? Share this post Link to post Share on other sites
WladcaCieni 0 Report post Posted Saturday at 05:55 PM U mnie remont mieszkania Warszawa realizowała firma Kowalbud i całość przebiegła bezproblemowo. Profesjonalne podejście, dokładność, stały kontakt i terminowe wykonanie wszystkich prac. Ekipa zajęła się wszystkim kompleksowo, więc nie musiałem szukać dodatkowych wykonawców. Share this post Link to post Share on other sites
yogi 0 Report post Posted Sunday at 09:23 AM (edited) Z pewnością trzeba także pomyśleć o wykończeniu domu. Myślę więc, że warto rzucić okiem na usługi remontowe Warszawa Wawer-Bud: https://www.wawerbud.pl/ . Jest to firma, która oferuje usługi remontowe i wykończeniowe. Na rynku działają od wielu lat. Edited Sunday at 09:23 AM by yogi Share this post Link to post Share on other sites