daffodil 0 Report post Posted Tuesday at 08:17 PM Hej! Myślę o zakupie nowego mieszkania w Łodzi i natknąłem się na www.villaromanow.pl/o-developerze . Inwestycja ma bardzo dobre recenzje i ładne projekty. Zastanawiam się, czy to będzie trafiony wybór, zwłaszcza pod kątem komfortu i lokalizacji. Ktoś zna tę inwestycję lub miał okazję ją odwiedzić? Share this post Link to post Share on other sites
KredyciarzNerwowy40 4 Report post Posted Wednesday at 07:12 AM Co za doskonałe rzeczy tutaj dajecie, Te nieruchomości są naprawdę wręcz doskonałe. Tak ja to widzę teraz. ______________________________ Prace magisterskie Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted Thursday at 10:26 AM (edited) Na stronie https://etalon-estate.pl/kraje/cypr/ znajdziecie ofertę nowoczesnego, międzynarodowego biura nieruchomości Etalon Estate, które specjalizuje się w sprzedaży i wynajmie luksusowych apartamentów, domów oraz działek inwestycyjnych. Duży wybór, świetny kontakt i obsługa z klasą. Widać, że pracują z klientami z różnych krajów. Edited Thursday at 10:26 AM by Eliza111 Share this post Link to post Share on other sites
monika839 0 Report post Posted 23 hours ago Przy relokacji zespołu do innego miasta, kwestie zakwaterowania często stanowią logistyczne wyzwanie. Dlatego wiele firm decyduje się na wynajem mieszkań dla pracowników, który umożliwia organizację codziennego życia pracowników w warunkach przypominających domowe. To rozwiązanie sprzyja nie tylko komfortowi, ale również zwiększa efektywność pracy. Share this post Link to post Share on other sites