daffodil 0 Report post Posted Tuesday at 08:17 PM Hej! Myślę o zakupie nowego mieszkania w Łodzi i natknąłem się na www.villaromanow.pl/o-developerze . Inwestycja ma bardzo dobre recenzje i ładne projekty. Zastanawiam się, czy to będzie trafiony wybór, zwłaszcza pod kątem komfortu i lokalizacji. Ktoś zna tę inwestycję lub miał okazję ją odwiedzić? Share this post Link to post Share on other sites
KredyciarzNerwowy40 4 Report post Posted Wednesday at 07:12 AM Co za doskonałe rzeczy tutaj dajecie, Te nieruchomości są naprawdę wręcz doskonałe. Tak ja to widzę teraz. ______________________________ Prace magisterskie Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted Thursday at 10:26 AM (edited) Na stronie https://etalon-estate.pl/kraje/cypr/ znajdziecie ofertę nowoczesnego, międzynarodowego biura nieruchomości Etalon Estate, które specjalizuje się w sprzedaży i wynajmie luksusowych apartamentów, domów oraz działek inwestycyjnych. Duży wybór, świetny kontakt i obsługa z klasą. Widać, że pracują z klientami z różnych krajów. Edited Thursday at 10:26 AM by Eliza111 Share this post Link to post Share on other sites
monika839 0 Report post Posted yesterday at 12:42 PM Przy relokacji zespołu do innego miasta, kwestie zakwaterowania często stanowią logistyczne wyzwanie. Dlatego wiele firm decyduje się na wynajem mieszkań dla pracowników, który umożliwia organizację codziennego życia pracowników w warunkach przypominających domowe. To rozwiązanie sprzyja nie tylko komfortowi, ale również zwiększa efektywność pracy. Share this post Link to post Share on other sites