Eskier 0 Report post Posted June 24 Dzień dobry wszystkim! Ostatnio natknąłem się na stronę https://campus.edu.pl/ i pomyślałem, że może Was zainteresować. To taki blog z różnorodnymi tematami – nieco o życiu na co dzień, trochę przydatnych poradników, nieco o ciekawostkach. Wszystko opisane przystępnie oraz bez zbędnego lania wody. Nie jest to jakaś duża profesjonalna strona, raczej fajne miejsce do lektury oraz odnalezienia czegoś pożytecznego lub skłaniającego do refleksji. Wydaje mi się, że każdy odnajdzie tam coś, co go zainteresuje – niezależnie od tego, czy szuka konkretnych porad, czy zwyczajnie chciałby oderwać się na chwilę i przeczytać coś lekkiego. Jeśli lubicie blogi o zróżnicowanej tematyce, to naprawdę warto tam zajrzeć. Może i Wam przypadnie do gustu. Share this post Link to post Share on other sites
jaida15 0 Report post Posted June 24 Bardzo lubię czytać blogi. Mam kilku swoich ulubionych autorów. Share this post Link to post Share on other sites
ykunde 0 Report post Posted June 24 Czy macie swoich ulubionych autorów blogów? Share this post Link to post Share on other sites
tchamplin 0 Report post Posted June 24 Czytacie blogi każdego dnia po pracy? Share this post Link to post Share on other sites
KredyciarzNerwowy40 4 Report post Posted Wednesday at 07:07 AM Co za doskonałe rzeczy tutaj dajecie. Jak dla mnie to jest naprawdę doskonała sprawa. W moim przekonaniu to coś takiego warto sobie załatwić. __________________________ PraceMagisterskieWroclaw Share this post Link to post Share on other sites