Guest Baśka Report post Posted February 5, 2014 Czy w Alior Banku dostanę takie pieniążki jak w chwilówki bez krd ? Niestety mam ten nieszczęsny wpis w rejestry dłużników, ale na jakimś forum czytałam, że właśnie w alior banku nie sprawdzają tych rejestrów, jaka jest prawda? Może ktoś mi podać numer na aktualną infolinię do tego banku ? Share this post Link to post Share on other sites
Finane 0 Report post Posted February 11, 2014 W Alior Banku nie ma chwilówek. Share this post Link to post Share on other sites
krawiec 0 Report post Posted February 21, 2014 W aliorze nie ma chwilówek? Kiedyś chyba były? Share this post Link to post Share on other sites
bartosz-rompala 0 Report post Posted February 22, 2014 chwilówki to domena firm parabankowych, według mnie kay bank sprawdza mniej lub bardziej dokładnie Share this post Link to post Share on other sites
Borat 1 Report post Posted June 20, 2014 W banku też bez KRD się nie dostanie... Share this post Link to post Share on other sites
mariusz-matusik 0 Report post Posted June 20, 2014 raczej wątpię bank wertuje we wszystkie strony Share this post Link to post Share on other sites
Darek81 0 Report post Posted July 3, 2014 Dokładnie, w bankach nie ma chwilówek. Share this post Link to post Share on other sites
janekcichy 0 Report post Posted July 30, 2020 Bezpłatna pomoc dla osób zadłużonych: - otrzymałeś/aś nakaz zapłaty, wyrok lub pozew o zapłatę i nie wiesz jak się bronić? - w Twojej skrzynce pocztowej pojawił się list od komornika? - nęka Cię firma windykacyjna? Zadzwoń lub napisz do nas! - 514-547-991 lub wiadomość prywatna Share this post Link to post Share on other sites