krinerper 0 Report post Posted Saturday at 09:47 AM Усім привіт! Я збираюся виїжджати з Вроцлава до Миколаєва , Україну і натрапив на Opti таксі. Думаю завантажити їхній додаток, щоб не шукати таксі по приїзду на вокзалі. Хто-небудь має досвід із цим сервісом? Чи можна йому довіряти? Share this post Link to post Share on other sites
brentin 0 Report post Posted Saturday at 05:53 PM Привіт! Я використовував Opti Таксі Миколаїв https://opti.global/mikolaiv кілька разів, і в мене залишилися позитивні враження. Додаток зручний: можна заздалегідь замовити таксі та обрати тип машини. Я користувався ним кілька разів, і щоразу служба була надійною. Водії завжди вчасно приїжджали, а поїздки проходили комфортно. Що стосується безпеки, всі автомобілі проходять перевірку, а водії мають ліцензії. Рекомендую завантажити додаток, бо він дійсно спрощує процес пошуку таксі, особливо після довгої поїздки. Share this post Link to post Share on other sites
selina.cassin 0 Report post Posted Monday at 02:13 PM Jak często poruszacie się taksówkami? Share this post Link to post Share on other sites