Maksymik 0 Report post Posted March 17 Dzień dobry! Od jakiegoś czasu analizuję rynek pomp ciepła, bo chcę w końcu postawić na nowoczesne i oszczędne ogrzewanie. W wielu rozmowach i komentarzach przewija się firma nts-energy.pl . Z tego, co widzę, mają szeroką ofertę i świetne opinie, ale zanim podejmę decyzję, chciałbym usłyszeć zdanie osób, które już korzystają z ich usług. Jak oceniacie ich jako producenta i wykonawcę? Share this post Link to post Share on other sites
reinhold31 0 Report post Posted March 18 Słyszałam, że w pompę ciepła opłaca się inwestować tylko przy posiadaniu fotowoltaiki. Share this post Link to post Share on other sites
Vinci 0 Report post Posted March 20 przepływowy podgrzewacz wody to doskonała opcja dla osób ceniących oszczędność energii i komfort. Urządzenie podgrzewa wodę wyłącznie w momencie jej poboru, eliminując straty wynikające z przechowywania ciepłej wody. Dzięki temu zapewnia stały dostęp do ciepłej wody bez konieczności instalowania dużych zbiorników. Share this post Link to post Share on other sites
KredyciarzNerwowy40 4 Report post Posted March 21 Taka pompa ciepła to jest naprawdę doskonała sprawa. W moim przekonaniu to jest naprawdę opcja doskonała w moim przekonaniu. Takie rzeczy to jest naprawdę doskonała sprawa w moim przekonaniu. _______________________________________________ https://pisaniepracmagisterskichlodz.pl Share this post Link to post Share on other sites
monika839 0 Report post Posted May 25 Też rozglądam się za czymś odpowiednim, bo to naprawdę nie jest łatwe, aby wybrać urządzenie, które posłuży na lata i przede wszystkim będzie działało, jak trzeba. Od jakiegoś czasu, po sprawdzeniu różnych informacji, zauważyłam, że dobre urządzenia oferuje firma AIWA. Modele warto sprawdzić samemu, aby dobrać ten najbardziej pasujący. Share this post Link to post Share on other sites