Bronek43 0 Report post Posted March 15 (edited) Pożyczka od 100zł do 1500zł na próbę, po jej terminowej spłacie możesz ubiegać się o wyższą kwotę. Pożyczkę nie jest oprocentowana, nie jest pobierana żadna prowizja. Spłacasz tyle samo ile pożyczyłeś. Jeśli jesteś w BIK możesz również wypełnić wniosek. Szczegóły znajdziesz na stronie: https://albertkredyty.pl/krecik Edited March 15 by Bronek43 Share this post Link to post Share on other sites
dorisss1989 0 Report post Posted March 18 Nie polecam, przy spłacie naliczane są odsetki po mimo zapewnień bez prowizji Share this post Link to post Share on other sites
Bronek43 0 Report post Posted March 20 Tak odsetki są naliczane w przypadku spłaty po terminie. Lepiej wysłać pieniądze chociaż dzień przed terminem spłaty. Share this post Link to post Share on other sites
Kwiatuszek77 0 Report post Posted March 20 Bronek ma rację. Spłata przed terminem nie nalicza odsetek. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Alusia1995 0 Report post Posted Wednesday at 12:22 PM Nie polecam, na pierwsze wzięcie pożyczki, tylko do 200 zł mi zaproponowano. Co ja za to niby mam kupić w dzisiejszych czasach... Share this post Link to post Share on other sites
fullring 0 Report post Posted 14 hours ago Jeśli rozważasz zaciągnięcie pożyczki w wysokości 1500 zł, warto zapoznać się z ofertami różnych instytucji finansowych, zarówno bankowych, jak i pozabankowych. Przed podjęciem decyzji zaleca się dokładne przeanalizowanie warunków pożyczki, takich jak oprocentowanie, okres spłaty oraz ewentualne dodatkowe opłaty. Pamiętaj również o ocenie własnej zdolności kredytowej i możliwości terminowej spłaty zobowiązania. Share this post Link to post Share on other sites